jasne, vsetci hned tocia o charite ked sa zacne rec o lote...pritom prve co by bolo, ze by asi kazdy bezal do svojej oblubenej automobilky, potom oblietal cely svet, vybral si kde na mu najviac paci a tam si kupil nejaku vilku...a ine bezne aj nebezne veci...kto tcrdi, ze by dal 3/4 na charitu, je pokrytec
@peter piper,,,,,@majo , mam už všetko vymenil som medak za BMW, (za čo ma tu skoro na birdzi ukrižovali a admin mi vymazal temu), bývam vo vile s priateľom, ako model som už bol skoro všade tak neviem načo by mi boli k.rva tolke prachy???? a keby niečo turci nie su falošní ale baby, ako líšky.............
@malapohroma , fak si pohroma ja som písall o sne a nie denníku............filip
Ja som s otcom piatok vyhral na euromilionoch okolo tisic eur. Podali sme tri tikety, lenze ten vyherny sa zahodil s tymi starymi co sme dali overit..takze nakonec zas nic z toho.
Sused mi minule hovoril, že ako za mlada s kamarátom mali systém na športku a nejako 5 rokov pravidelne podávali. Lenže on bol raz chorý a tak dal svoj tiket kamarátovi, nech ho odnesie za neho.
A on vyhral
Keď som sa ho potom spýtala, že prečo teda venčí starú čivavu, celý deň sa hrabe v zaprášenej garáži a jazdí na polo-funkčnej felicií sa na mňa škaredo pozrel a povedal, že ten jeho kamarát mu ten tiket zabudol podať
a mimochodom snívalo sa mi, že som bola s priateľom v bare, išla som na WC a zistila som, že nemám jednu tenisku, ale museli sme odísť, tak som si povedala, že sa po ňu neskôr stavím. Išli sme autom, ale on ma akože vysadil doma, ale to bolo v nejakej zapadnutej dedine, v ktorej som sa stratila. Som tam blúdila hore dole, až ma chcel zviesť traktorom taký dedo, ktorého som zdvorilo odmietla a zavolala mame, že nech mi povie cestu.
Potom odrazu som išla nakupovať s Dylanom z Beverly Hills (úplne seriózne) nejaké sladkosti a v našom dome sme sa hádali, kto si dá lehátko na slnko. Matka bola celá nervózna, lebo ďalekohladom sledovala otca vo vedlajšom baraku a potom nás začala prenasledovať nejaká zmutovaná potvora, ktorá sa dala odplašiť len sladkosťami ...
vacsinou vraj to co sa sniva znamena opak toho co bude v bdelom zivote teda ak niekto zomrie vo sne, tak bude v skutocnosti dlho zit a pod...neverim na to su to sprostosti aj tak.. :_D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@malapohroma , fak si pohroma ja som písall o sne a nie denníku............filip
Nenasiel sa...
a súhlasím s @koprdil -om
A on vyhral
Keď som sa ho potom spýtala, že prečo teda venčí starú čivavu, celý deň sa hrabe v zaprášenej garáži a jazdí na polo-funkčnej felicií sa na mňa škaredo pozrel a povedal, že ten jeho kamarát mu ten tiket zabudol podať
to ma tak napadlo
Potom odrazu som išla nakupovať s Dylanom z Beverly Hills (úplne seriózne) nejaké sladkosti a v našom dome sme sa hádali, kto si dá lehátko na slnko. Matka bola celá nervózna, lebo ďalekohladom sledovala otca vo vedlajšom baraku a potom nás začala prenasledovať nejaká zmutovaná potvora, ktorá sa dala odplašiť len sladkosťami ...
tak mi povedze, čo znamená toto
to ze si vyhrala v lote? asi ze tuzis po nejakej financnej nezavislosti alebo tak