Nie, väčšinou sa mi sníva, že mi treba na WC, ale nikdy nie je v kabínke (keď som na verejnosti) ale ako v škôlke, len tak pri sebe, takže sa nikdy neodhodlám na ten záchod ísť
Ano a mal som potom nutkanie na to WC aj naozaj ist hoci sa mi velmi ani nechcelo... a tiez sa mi stalo ked som bol maly, ze sa mi snivalo ze curam a zobudil som sa v ehm... mokrej posteli, som bol rebel od malicka!
PS: Ak si to myslel tak ze si sa rovno do tej postele pocural tak sa vyssie uvedene nestalo
ked som bol mladsi, casto. vzdy to bolo nadranom, vzdy mi trebalo realne curat a vzdy to bol realny sen. zobudil som sa, pozrel na mobil, pozrel von oknom, citil, ze mam plny mechur a vzdy mi trvalo asi 4 roky, kym som sa dotrepal z postele do zachodu. to bol uplny mega slowmode. a vzdy ked som sa dostal do fazy, ze som zacal mocit, v tej chvili som sa realne zobudil a utekal na zachod.
parkrat sa mi dokoonca snivalo, ze sa mi sniva, ze idem na zachod a musel som sa 2x zobudit, aby som bol skutocne zobudeny.
a pamatam si, ze raz som siel z postele cez chodbu tak pomaly, ze pri dverach som stretol slimaka, ktory ma chcel zabit. to bol tiez dost mindfuck sen. obrovsky slimak, ktory mi chce zabranit vycurat sa
jj parkrat a raz som sa zobudila ako sedim na wecku ked som este zvykla byt namesacna. nikdy neviem, ci je to naozaj alebo ee :/
naposledy sa mi take snivalo, ze sa po izbe tak mysticky vznasala cvicebna pomocka, take tie struny co sa roztahuju rukami ale snivalo sa mi to presne z toho pohladu ako lezim v posteli, ze som sa zobudila a videla som na druhom konci izby tu vec, ako sa zrazu zdvihla a tak pomaly letela vzduchom ku mne. bolo to hrozne desive. a ked som sa zobudila som stale videla v tom istom uhle proste a myslela som ze to naozaj tak som zobudila chlapca spiaceho vedla mna, ci tu lieta cvicebna pomocka alebo sa mi to snivalo, a on ze nelieta tak sme sa zasmiali a spali dalej xDD koniec.
@h8u mne sa raz snívalo že je nado mnou natiahnutý elektrický kábel a keď som sa zobudila som nevedela či áno či nie, v tej tme sa mi aj zdalo že tam je, tak som sa strašne dlho bála pohnúť
lol, tak nie som sám, čo sa vyšťal do postele v domnení, že je na wc mne sa raz snívalo, že som bežal na telesnej a chcelo sa mi čurať, tak som sa postavil ku jednému plotu začal. Po chvíli som začal cítiť, že mi hreje nohy, tak, že som sa nahol, že čô to. A vtedy som sa zobudil ako si čurám do postele
iba ked sa mi chce vazne mega cikat ale som prilis leniva, resp sa nedokazem zobudit tak aby som bola schopna dojst na wc vtedy sa to niekolkokrat zopakuje ten sen ze uz cikam a ulava ktora prejde ked sa zobudim a stale sa mi chce
Áno, že som sa pekne vyložila, a keď som vstala, zmizli steny kabínky a bola som v obrovskej miestnosti s kopou ľudí Tak som s veľkým sebazaprením chcela dokončiť hygienu, ale prišiel ma niekto spičovať, že míňam veľa papiera
Alebo sa mi celú noc snívalo, že nám v byte straší, resp. že ja strácam príčetnosť, ale nikomu inému sa to nedialo. Prejavovala sa to o. i. tým, že sa odkiaľkoľvek, zo steny, z nábytku atď púšťala voda a vybublávala z odtokov. Po zobudení som vyklepaná išla na WC a pozerám, že je upchaté a takmer pretieklo cez okraj misy To mi nebolo všetko jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
PS: Ak si to myslel tak ze si sa rovno do tej postele pocural tak sa vyssie uvedene nestalo
parkrat sa mi dokoonca snivalo, ze sa mi sniva, ze idem na zachod a musel som sa 2x zobudit, aby som bol skutocne zobudeny.
lol cikať je divné slovo
naposledy sa mi take snivalo, ze sa po izbe tak mysticky vznasala cvicebna pomocka, take tie struny co sa roztahuju rukami ale snivalo sa mi to presne z toho pohladu ako lezim v posteli, ze som sa zobudila a videla som na druhom konci izby tu vec, ako sa zrazu zdvihla a tak pomaly letela vzduchom ku mne. bolo to hrozne desive. a ked som sa zobudila som stale videla v tom istom uhle proste a myslela som ze to naozaj tak som zobudila chlapca spiaceho vedla mna, ci tu lieta cvicebna pomocka alebo sa mi to snivalo, a on ze nelieta tak sme sa zasmiali a spali dalej xDD koniec.
a ja cikam normalne za bdela
Alebo sa mi celú noc snívalo, že nám v byte straší, resp. že ja strácam príčetnosť, ale nikomu inému sa to nedialo. Prejavovala sa to o. i. tým, že sa odkiaľkoľvek, zo steny, z nábytku atď púšťala voda a vybublávala z odtokov. Po zobudení som vyklepaná išla na WC a pozerám, že je upchaté a takmer pretieklo cez okraj misy To mi nebolo všetko jedno.