Tak ja som sa zoznamil s jednou super babou, minuly vikend sme uz tak dlhsie posebe pozerali ked sme sa stretli . ale konecne som sa snou aj trosku zblizil ako kamarat a ona hovori ze aj trochu viac. Ale som vedel ze keby sa aj zoznamime ako sa stalo tak
No bola tu podobna diskusia a na nu som odpovedal, ale priblizne to zopakujem. Isty si nemozes byt, lebo holka newie co chce, ja som to vydrzal s takou a som s nou dodnes a prezivam s nou krasne chvile. A cakal som vyse mesiaca , skoro dva . Ked ju milujes tak to vydrz, a mas jednu velku vyhodu, nechaj nech sa ti zdvoveri o tom druhom chlanovi, nech ty hovori o jeho chybach a tym chybam sa vyvaruj Aspom u mna to zabralo. Vzdy ked xa pohadali som ju ja utesoval, mal som na nu cas, a daval som si pozor na chyby ktore robil ten druhy chalan a zabralo to. Ked ju ozaj lubis tak urcite vydrz, a vynaloz vsetko aby si vzynel v tom lepsom svetle. Nerob chyby, nebud agresivny atd. Nehadaj sa s nou. A potom urcite vyhras. Drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme