no nikto tu o tomto sporte este nepisal tak ja s tym zacnem snowboarding je proste cool adrenalinovy sport ktoremu sa moze venovat kazdy ja sa mu venujem uz dake 4 roky a fascinuje ma co vsetko sa da pri tom robit ked chces proste je uzasne ked mas super
jo jo, snowboard je úplne najlepšiaaa veeeeec..človek pri tom cíti úplnú voľnosť a aj keď nás nemajú lyžiari radi ( lebo my ich hej ) aj tak nás budú za chvílu plné svahy! ha !
uplne suhlasim najsamlepsi sport. Ide tu aj celkovo o tu zimnu atmosferu, no ja to lubim chodte do tatier rychlo, tam to este zazijete, kooopa snehu, ako z rozpravky vrele odporucam
no, akože ja som bola na roháčoch a posledný deň to bola už bieda.. nehovoriac o tom, že sa za dve hodiny urobili bubny bo je teplo.. takže už to asi radšej nechám na budúcu zimu..teda ak nejaká vôbec bude..
no tak v tomto mate vsetci pravdu no ja sa chystam tento rok do tatier bo mame lyziarsky ty kokos ja sa tam tak tesim a najlepsie je ze mozme ist aj na SNB tak parada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
len dufam ze bude viac snehu ako minulu bo ma drbne asi...