uplne v pohode..mne to trvalo priblizne dva mesiace len davaj pozor aby si na to sla postupne musis potom pravidelne sa natahovat, mne to ide dodnes takze drzim palce
jasne ze sa da ja som sa ju teraz tiez zacala ucit a uz ju viem nie este upne dole ale tie 2 cm to ti je uz aj jedno ... a chodis aspon na mazoretky alebo tak ked sa ju chces ucit? staci ti ked si kazdy den zacvicis a pomaly pojdes nizsie a nizsie.... vela stastia a pevne nervy hlavne to nevzdavaj
Áno ..chodím .. A moc by sa mi to tam zišlo No tie nervy by sa zišli , lebo vždy si vravím , že ju už idem začať , týždeň cvičím a potom ma to prestane baviť Ale teraz už naozaj musím začať poriadne !
aha no tak ja som bola na tom podobne.. potom som cvicila dva mesiace v kuse a hned na prvom treningu som ju uz vedela tak vela stastia .. a kam chodis?
treba dodrzat par zasad a si tam:
strecovat musis kazdych 24hodin, nestaci iba 2-4krat na treningu za tyzden, strati sa efekt a bude ti to dlhsie trvat kym sa dostanes dole.
najucinejsia metoda je postizometricky strecing. napriklad ked ides snuru na pravu nohu, tak na 8sec pravu nohu vystavis odporu, kde sa ti vypnu vsetky antistrecingove vretienka a telieska, potom na 3sec uvolnis a na 8-20sec natiahnes do krajnej polohy.
alebo natahujes do krajnych poloh. vyhybaj sa dynamickym cviceniam, radsej pouzi staticke.
ja som snuru zacal trenovat asi kolo 18r a trvalo mi to asi pol roka na obe nohy baby sa to naucia skor a ked mas 14r v pohode su baby ktore snuru necvicili a dokazu ju hned spravit ked sa trosku zahreju a rozcvicia je to velmi indyvidualne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
strecovat musis kazdych 24hodin, nestaci iba 2-4krat na treningu za tyzden, strati sa efekt a bude ti to dlhsie trvat kym sa dostanes dole.
najucinejsia metoda je postizometricky strecing. napriklad ked ides snuru na pravu nohu, tak na 8sec pravu nohu vystavis odporu, kde sa ti vypnu vsetky antistrecingove vretienka a telieska, potom na 3sec uvolnis a na 8-20sec natiahnes do krajnej polohy.
alebo natahujes do krajnych poloh. vyhybaj sa dynamickym cviceniam, radsej pouzi staticke.
www.taekwon-do.sk