no kedysi davno som to robila a nerobilo mi to problem ale teraz mam vacinu topanok takych co netreba rozvezovat...ale jedny take mam a aj tak ich nosim...no problem..
Keby som nemala číny až nad členky, tak sa možno ani nerozviažem, ale situácia vyžaduje hranie sa so šnúrkami pri každom vyzúvaní a obúvaní, takže si nepomôžem
hehe ja si nikdy nerozvezujem, iba zaviazujem, lebo chodim chodim a zrazu su rozviazane, tak si ich zaviazem, ale nikdy ich nerozvazujem, mam automaticke co sa same rozvazuju, len neviem nastavit, aby sa rozvezovali vtedy ked chcem, a nie vtedy ked chcu oni
nhoooo thaQ ya nosim tes vacisnou ciny thaQ tes vacsicnou rozvazujem .. ae us ma to nebavi asi si kupim lepky su take ciny vobec? ae nhooo ciny su aj tak coool ..thaQ asi zostanem rpi tom snurovani
ja nerozvezujem ale moja maka to poctivejsieho cloveka ste este asik nevideli...ta sa ani raz nevyzula bez toho aby si ich rozviazala a potom ked obuva tak zviazala a a ked sa jej jedny boty pokazili a dal ich reklamovta tak jej doslo ze si nevie zasnorovta snurky...a skoro ju porazilo...ale inak este mam kamosa co ma take fajnovo vysoke boty a tie snuruje 5 minut....
heh ja viazem len jednu nohu lebo tam mam cinany zaviazane zhora nadol, takze to musim furt povolovat a tak... ale niekedy to ma aj vyhodu, ked pridem do kamoskinho bytu uz sa ani vyzuvat nemusim lebo ju ide furt porazit ked musi na mna cakat pri odchode
ja mam na suchy zips topanocky...takze to musim rozodniedavat akurat od seba ...ale ked som mala na snurky tak som si ich nechala tak a nerozvezovala uuz vobec
bose snurky som si nerozvazovala ani nepamatam...jedine ked som si ich prevliekala.....ze davala som druhe...inak nista.....=D zaujimava tema inak...fakt na zamyslenie =DD
ja nosim vacsinou cinany,takze hej...ale vyzut ich viem aj bez rozvezovania ,takze ich rozviazem az ked ich chcem obut a potom zas zaviazem no nwm ci som to dost dobre vysvetlila ale to je jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
no a to preto lebo mam rada napevno zaviazane snurky
a slapky teraz nosim takze tie vzdy necham ako su, nerozvazujem a nezavazujem
Ale keby som si ich vedel zaviazať takto ... nebolo by odveci ...
ja nosim vacsinou cinany,takze hej...ale vyzut ich viem aj bez rozvezovania ,takze ich rozviazem az ked ich chcem obut a potom zas zaviazem no nwm ci som to dost dobre vysvetlila ale to je jedno