@lenuli no lebo sak Svedi su vzdy najlespsi ako inak skusala si @nightmare96 kokos aki ste drzi, a dalo sa to vydrzat ? alebo ten kto fajci znesie v pohode hej
inak ja som nikdy nevidela rozdiel medzi slovami snus a makla.. a môj brácho si to kupuje furt tuna kúsok od nás vo vinérke to predávajú a raz som skúsila - je to humáč.
ja som nevedela len mi povedali ze si to daj hore pod peru potom to zacalo tak jemne palit a vypustat tu latku ktora mala hnusnu chut taku horkastu a do 10 minut sa mi uz tocila hlava tak prijemne mala som to v ustach asi hodinu potom to prestalo ucinkovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@lenuli no lebo sak Svedi su vzdy najlespsi ako inak skusala si @nightmare96 kokos aki ste drzi, a dalo sa to vydrzat ? alebo ten kto fajci znesie v pohode hej
@chanteuse to poznam len ako roman, co znamena v reale ?
šňupací tabak
nikdy som si nemyslela,že mi to bude "chutiť",ale na relax fajn. a asi aj lepšie než cigy..