taak blôaznive bolo ze mojej mame sa narodili dvojicky a ja som ich vyhodila oknom zo slovami jeden otrvny brat mi staci ...alebo ze som sa vyspala z naj kamosom ...a ano splnili sa mi niektore....a ocen emory mavam casto..podla toho co si pod nocnymi morami predstvujes ...a v snari hlada moja babka
Nepamätám si čo sa mi naposledy snívalo ale ja iné než bláznivé sny ani nemávam takže.. nočné mory sa mi snívali pred dvomi rokmi a pred polrokom, inak nie...a často sa mi sny splnili, hlavne keď išlo o volačo osobné...
mne sa ako malej strašne často snívalo, že som v tuneli obrastenom viničom, na jednom konci som ja ale východ je uzavretý, je tam mreža a nemožem ísť preč.. na druhej strane je svetlo, ale vždy keď som sa k nemu priblížila tak z neho vyšiel vlk a zahnal ma naspäť, a zakaždým keď ma už-už išiel pohryznúť som sa zobudila..
Práve dnes o značne romantickom shopliftingu s istým hercom, ktorého meno poznám, ale ani neviem, ako vyzerá, a ktorý sa neskôr zmenil na dosť blízkeho rodinného príslušníka (po tom ani len podvedome neprahnem), známeho, a kamarátkinho priateľa (toho by som síce ochotne dala, ale nepotrebujem, aby sa mi o tom snívalo).
Strašne detailne si pamätám, čo bolo v ktorej uličke v tom obchode, a ako som si spomínala na to, ako som ho v mysli projektovala pri prechádzke po parkovisku pred Lidlom s matkou.
alebo ešte také sny.. že prídem do obývačky, sedí v nej hnedovlasý chalan a ja naňho začnem kričať že keď už tam sedí nech si pustí aspoň telku- ale len markízu a joj.. alebo potom sa mi ešte snívalo že bola kalamita a mňa bolel zub, a preto sme volali do nemocnice na severnom pole.. a také potom som sa zobudila a mala som perinu na zemi a strašná zima mi bola
"mávali ste ako menší nočné mory?" počkať, prečo ako menší? čo teraz? ja mám doteraz pomerne dobrý materiál pre psychológov a tak.
a občas hľadám aj v snári, ak mám pocit, že ten sen vo mne čosi zanechal, viem vypichnúť hlavný symbol a pri tom nie je jasné, prečo sa mi to snívalo. nepozerám do snáru kvôli predpovedi budúcnosti, ale kvôli analýze prítomnosti, mám overené, že to, čo prežívam, sa mi sníva podľa snára.
Ja mám také dosť šialené sny 3D projekcie spomienok, na ktoré sa pozerám z iného uhla, lucidné snívanie dosť často, už sa mi dokonca aj stalo, že som bola v dvoch svetoch naraz
v noci som mala celkom obyčajný sen.. nejaká blbosť.. a zrazu som pocítila na celom tele strašné kŕče a nepopísateľný strach, niekto hrozne kričal a psy hrozne štekali, a ja som sa v sne zrútila na zem.. pár sekúnd.. sen potom pokračoval ďalej ale toto sa opakovalo asi 5 krát. Pri poslednom "šoku" či ako to nazvať som sa zobudila a nevedela som sa pohnúť, nedokázala som vydať ani hlások. Nerozumiem tomu..
Potom som zaspala a snívalo sa mi o prvej láske. či to má nejaký súvis....?
mne sa sniva naozaj vselico ale vacsinou sen zabudnem este skor nez pridem len do kupelne, takze nejake hladanie v snari nehrozi ... ale ak si obcas nahodou nejaky zapamatam, ta nehladam v snari, ale spytam sa suseda ... on sa v tychto veciach v celku slusne vyzna ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A ako decko som mávala jednu nočnú moru.....
Strašne detailne si pamätám, čo bolo v ktorej uličke v tom obchode, a ako som si spomínala na to, ako som ho v mysli projektovala pri prechádzke po parkovisku pred Lidlom s matkou.
"mávali ste ako menší nočné mory?" počkať, prečo ako menší? čo teraz? ja mám doteraz pomerne dobrý materiál pre psychológov a tak.
a občas hľadám aj v snári, ak mám pocit, že ten sen vo mne čosi zanechal, viem vypichnúť hlavný symbol a pri tom nie je jasné, prečo sa mi to snívalo. nepozerám do snáru kvôli predpovedi budúcnosti, ale kvôli analýze prítomnosti, mám overené, že to, čo prežívam, sa mi sníva podľa snára.
v predvčerjašom sne som zabil zopár ľudí - tak to dopadne keď pozerám pred spaním kraviny
ale väčšinou to je čosi z reality - len trochu upravené a hyperbolizované
A hej, som divná
Potom som zaspala a snívalo sa mi o prvej láske. či to má nejaký súvis....?