a pred nedávnom sa mi snívalo, že ma postrelili - normálne som počula ten výstrel, cítila strašnú bolesť - a zobudila som sa na to, že si necítim pravú ruku ani nohy - veru, pekne ma to vystrašilo
v mojich snoch sa opakuje prostredie...okolie bydliska a školy, je v každom sne takmer rovnaké, avšak iné ako v skutočnosti...tiež sa mi neustále opakuje motív pokazeného výťahu a ,,vznášania sa,,...viem lietať, ale len tak do výšky stropu, čiže ťažko dokážem pred niekym ,,uletieť,,...alebo keď pred niekym utekám, nedokážem ,,nabrať,, rýchlosť...ako v spomalenom filme...a keď som bola mladšia, oproti môjmu bloku bol vo sne stále cintorín...
fuj niekedy mám riadne sny ... niekedy aj viem že a mi sníva a vravím si "jááj bože zas taký sen" ... vraj zo sna vykrikujem ale našťastie mi nerozumieť bohvie čo vravím D... a aj škrípem zubamy :/ blee neznášam keď to robí môj brat... a už asi nič také
často sa mi sníva cez šk. rok že sa ráno zobudím a idem normálne do školy, kde zaspím na lavici... a potom sa zobudím o 12 že som doma.. celkom fajn nie?
a často sa mi stáva, že sa sny opakujú, úplne do bodky presne, často sa mi stáva aj to, že na seba nadväzujú
aj námesačná som bola (zatiaľ viem o 2 razoch, lebo mi to povedali ráno)
a bonus, otvorené ústa ak spím na chrbte a občas chrápem
mám vo svojich snoch sformované prostredia ktoré sa opakujú, ale ktoré som v realite nikdy nevidela...staré kino, prázdna závodná hala, vlaková stanica atď...a občas sa zobudím na to že chodím po izbe raz som sa chystala vyskočiť v sne z okna, už som ho otvárala, našťastie som sa skoro uvedomila
Už desať rokov sa mi VŽDY sníva zo školského prostredia, detaily a dej podľa posledného videného filmu, niekto (väčšinou ja) sa o niečo absurdné veľmi snaží a nedarí sa mu, v poslednom čase sa stále rozhodujem, či mám pomáhať sériovému vrahovi lákať obete (ech..), potom sa zvykne zmeniť scéna do prostredia, ktoré poznám zo sna, ale v bdelom stave si ho neviem vybaviť, a obyčajne je koniec 18+
snívaju sa mi sny, niektore sa aj splnili, niektore su aj na pokracovanie a ked som bola mala bola som namesacna a rano som si uz len vypocula, co som robila
Mám strašne zvláštne sny. Dneska sa mi napríklad snívalo, že som sa opila z flašky Cifu a opaľovacieho krému - prečo som to pila, nechápem. Ale sen pokračoval tak, že ráno ma budila mama a ja som sa cítila ožratá, ako doga.
Námesačná som, ale čím som staršia, tým sa to obmedzuje.
Istú dobu som mala veľmi živý sen na pokračovanie. Vždy som sa ocitla na tej istej ulici. Tam som začala mávať rukami, vzlietla som a chvíľu som letela nad domami. Potom som sa zobudila. Na druhý deň sa to opakovalo, ale už som zaletela ďalej... A tak niekoľko dní za sebou. Zakaždým som letela o nejaké 2-3 metre ďalej. Po čase sa už tento sen neopakoval, takže som sa nikdy nedozvedela kam som to vlastne chcela letieť.
Občas zo sna rozprávam, niekedy bývam aj námesačná
Väčšinou sa mi snívajú divné sny. Raz sa mi dokonca niečo snívalo a ten sen dopadol zle. Potom sa mi snívalo to isté, a v tom druhom sne som si spomenula, že minule som to urobila zle, tak som to potom urobila inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nie
občas
áno
nie
áno
a pred nedávnom sa mi snívalo, že ma postrelili - normálne som počula ten výstrel, cítila strašnú bolesť - a zobudila som sa na to, že si necítim pravú ruku ani nohy - veru, pekne ma to vystrašilo
ale bol to iba sen
no...je toho dosť..
a často sa mi stáva, že sa sny opakujú, úplne do bodky presne, často sa mi stáva aj to, že na seba nadväzujú
aj námesačná som bola (zatiaľ viem o 2 razoch, lebo mi to povedali ráno)
a bonus, otvorené ústa ak spím na chrbte a občas chrápem
Obvykle sa mi snívajú neuveriteľné somariny a kedysi sa mi zvykli niektoré sny opakovať.
A čo sa týka tých somarín, vždy ma mrzí, ak si zo sna pamätám len ten pocit ktorý to vo mne vyvolalo (čo býva takmer vždy)
Námesačná som, ale čím som staršia, tým sa to obmedzuje.
Väčšinou sa mi snívajú divné sny. Raz sa mi dokonca niečo snívalo a ten sen dopadol zle. Potom sa mi snívalo to isté, a v tom druhom sne som si spomenula, že minule som to urobila zle, tak som to potom urobila inak.