Ahojte, stalo sa už niekomu z vás, že sa vám po smrti vášho blízkeho snívali neustále nočné mory? Mne sa to stáva dosť často a začína to byť nepríjemné.. Najprv to boli pekné sny, ale teraz to vzrástlo do zlých snov a každou nocou to graduje k horšiemu.
Keď mi umrela starká, teda prababka, 21.12.2005., presne rok sa mi s ňou sníval jeden a ten istý sen, bol veľmi príjemný. Stala a pokojne sa usmievala. 21.12.2006 som s ňou mala posledný sen a odvtedy nič. Ale nočné mory vôbec, mala som ju veľmi rada a bola nadmieru pokojný a milý človek.
@gothicpoethic Mne zomrel otec tento rok, najprv to boli pekné sny, tiež sa usmieval a bola som rada, že ho vidím, raz to bol aj sen taký, že sme boli ako celá rodina na lúke a oslavovali sme.. No teraz? Hrozné nočné mory, kde ma straší a je tmavý.. Je to divné. Zomreli mi starí rodičia z oboch strán rodičov a nikdy som nemala takéto sny s nimi.
moze to byt nevedome sprocesovanie s jeho umrtim. kedy cim je agresivnejsi a "horsi" tak tym viac to moze zobrazovat tvoju nestotoznenost a nevyrovnanie sa s jeho smrtou. to ideme po rovine racionalnej. ale ak to je po stranke metafyzickej tak mozno on sam sa hneva ze musel odist a teraz sa na tebe prizivuje. hard to say
Tak mne sa aj teraz obcas sniva so spoluziakom, co je uz vyse roka mrtvy. Ale hej, najskor som spracovavala jeho smrt a teraz je to asi o tom, ze nie som zmierena s tym, ze som mu nemohla ist na pohreb :/
Mne sa dosť často sníva so starkým čo sa mi obesil, že nie je mŕtvy, ale že ho babka celý ten čas skrývala na povale.. neviem čo si to moje podvedomie vytvorilo za bizarnosť.
@chlorofyl Zomrel náhle, nikto sme to nečakali, dokonca ani jeho lekári a rodina už vôbec.. Ale pochopila by som, keby mám sny prv negatívne a potom sa to zmení, no toto je zvláštne..
zapáľ sviečku do otvoreného okna v byte a pomodli sa Otčenáš a Zdravas Mária...
duša tvojho otca zrejme ešte neprešla na "druhú stranu", potrebuje pomoc - blúdi, ak sa vieš modliť, učiň tak a nakoniec povedz "odpočívaj v pokoji. amen † "
@chlorofyl nejsom nejaky ezoterik ani nic podobne ale v nabozenskych tradiciach roznych krajin a etnik je ten proces vcelku podobny. par dni clovek zostava priputany k telu, postupne sa odputava a ide inam. ale niekedy tu duchovia a duse zomrelych ludi zostavaju lebo nestihli splnit svoju ulohu. proste je to cele pospajane do jedneho velkeho celku. pomaha vcelku na toho zosnuleho cloveka myslet v dobrom v zmysle, ze netruchlis a nesmutis za nim lebo mu to sposobuje muky a taha ho to spat k hrubsej realite. neni to moc dobre. skor by si mala mu dopriat od srdca aby odisiel tam kam odist ma.
v prvom rade chod na spoved a na omsu na prijimanie a potom sa dohodni s fararom a daj odsluzit za neho svatu omsu, to najviac pomoze
ale kludne sa mozes za neho aj teraz hned poodlit
mne sa takto snívalo o babke, najprv mi rozprávala, že by chcela zase žiť a že všetci mŕtvy čo sú s ňou by chceli žiť, a potom neskôr mi chodila nadávať za všelijaké veci čo sa u nás v rodine stávali alebo nestávali, ale ona chcela, aby sme niečo urobili....tak som jej raz, keď sa mi zase o nej snívalo normálne povedala, že už nechcem, aby za mnou chodila a pomohlo to
@shiny25 netráp sa za nejaké sny, ale snaž sa napríklad za neho pomodliť môžem sa aj ja ak chceš, mysli pozitívne. Pán Boh vie, čo mu treba modlitieb ešte. sny ešte nič neznamenajú, to je len výplod našich predstav, čo človek všetko prežil emočne. netráp sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
duša tvojho otca zrejme ešte neprešla na "druhú stranu", potrebuje pomoc - blúdi, ak sa vieš modliť, učiň tak a nakoniec povedz "odpočívaj v pokoji. amen † "
ale kludne sa mozes za neho aj teraz hned poodlit