našla som doma knižku že Sny a videnia od Vilmi jamnickej a bolo tam napísané že ako by som sa mohla skontaktovať pomocou sna z nejakou mŕtvou osobou a zaujímalo by ma že či už niekto niečo podobné skúšal a že či mu to vyšlo a skontaktoval sa z nejakou m
ako sa chces skontaktovat s niekym kto je mrtvy?...moze sa ti o nom snivat, ale to bude len kontakt s mozgovou projekciou zalozenou na spomienkach na mrtveho
Prostredníctvom snov sa to určite nedá, preto ako napísal @5 skôr vyvolávanie duchov, ale to treba vedieť a treba byť opatrný, takže radšej nič neskúšaj
@popolcek ako mozes povedat, ze je to chujovina?..mas akoze nejaky LOGICKY argument?..lebo z toho, co si tu napisala (dokopy nic), mi pride, ze ty pises chujoviny.....
@echoechoecho lebo si svojím príspevkom vymedzil možnosti mysle, čo JE chujovina. niečo tak abstraktné ako myslenie nemôže mať nejaké medze na základe nejakých neuro kecoch. a keďže k tomu tie sny patria, veď sú to nejaké pochody mysle aj keď počas spánku a v podvedomí, tým pádom nie je možné, aby sa človeku nemohlo snívať doslova všetko, aj sny, ktoré s rozumom a spomienkami nemajú nič spoločné. ja však nie som žiaden parapsychológ a nechcem sa im miešať do kapusty, ale zastávam ten názor, že to čo je napísané v @5 JE chujovina ako voda v koši.
@popolcek nic v zlom, ale pises chujoviny...psychologovia dokazali, ze vsetko co sa ti sniva je zalozene na "nahodnom" poskladani vedomych alebo nevedomych spomienok...dokonca aj nejaki "cudzinci" v snoch su casto len nejaki okoloiduci na ulici ktorych vnimas len podvedomo...este vacsia chujovina je povedat, ze "niečo tak abstraktné ako myslenie nemôže mať nejaké medze na základe nejakých neuro kecoch" preco nemoze?lebo nejaka ezotericka pani v telke povedala?mas na to dokaz/argument, preco nemoze? ...ty sama mas nejake kecy, prd sa do toho rozumies....a parapsychologia nie je exaktne uznavana veda....ale kludne si stoj za svojimi chujovinami ..hej a este jedna vec: medze nie su na zaklade neuro kecov, ale neuro kecy su na zaklade skutocnosti, ktore su tie medze...
@echoechoecho hej hej ,ok, nebudem sa hádať, každý máme svoj názor, ty očividne zastávaš tú takzvanú rozumovú a logickú stránku, ja som prepnutá na inú. ( a to že parapsychológia je nie je oficiálne uznávaná ako veda je dosť smutné, lebo tí ľudia vedia o ľudskom myslení a duši viac ako nejakí obyčajní psychológovia...lenže hold, čomu ľudia nerozumejú sa buď vysmievajú alebo sa toho boja takže to je už len vec názoru ) a ešte jedna vec, medze sú len to čo si sám človek označí za medze .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
To je ako keby si povedala "Dnes je utorok ale Gašparovič je prezident Slovenskej republiky"
čo ti k tomu povedať.
radšej sa nezahrávaj s ničím, čo nechceš aby sa vymklo tvojej kontrole.
prípadne si toho preštuduj viac ako jednu knižku...
a @5 je chujovina. myseľ je až priveľmi zaujímavá vec na to aby v nej bolo niečo nemožné.