Ide o to mala som dneska v noci sen , že som sa bozkávala s priateľovym bratom a neviem čo ten sen znamená v tom, sne mňa a priateľovho brata ako sme sa bozkávali videli aj kamaráti môjho priateľa, jeho brata a mňa . Mal už niekto s vás taký sen?? Ak áno
@mirka158 Podľa mňa to nič neznamená. Mojej priateľke sa tiež snívalo, že som ju dokonca pred ňou, podvádzal s nejakou jej kamarátkou. Tiež bola z toho vystrašená, ale ubezpečil som že sa nič nedeje a že ľúbim len ju, a tak je to doteraz a aj bude
@thevanderdark no lenže a tiež milujem svojho priatela ale horšie je na tom to, že priateľov brat sa je schopný pokúsiť sa ma pobozkať kedže ma kedysi balil .
asi ti to ze ta kedysi balil ostalo v hlave a mas to ako podnet ku takemu snu ....a tak ak sa o to pokusi v reali znovu vies ze nemas podlahnut...inak sa ti to moze zapacit a co vies moznochodis zo zlym bratom
@unspoken a podla teba moze byt moj priatel ten zly pre mna a jeho brat by mal byt ten dobry akoze pre mna podla teba? ..... no viem, ze keby o nieco take sa pokusil priatelov brat, ze by som mu nepodlahla
Je to len sen. Ja si síce svoje sny veľmi nepamätám ale to čo v nich dokážem pomixovať je strašná sranda. Podľa mňa sny len vyplavujú veci ktoré máme v hlave bez nejakého hlbšieho zmyslu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ak mu to nedovolíš tak sa predsa nič nedeje...
Ako tak čítam, tak ty máš pochybnosti a v podstate aj píšeš, že nevieš či by sa ti to páčilo. Tak chceš ostať s priateľom alebo ísť za jeho bratom?