No mne sa dlho nic nesnivalo... alebo som na to nejak nemyslela neviem. Ale dnes som sa zobudila s tym, ze na mne lezi nejaky obrovsky pes a chce mi odkusnut ruku bojim
Mne sa snivaju zvlastne sny. o kamaratkach neviem preco alebo o neznamich ludoch po priapde take picovniny co neda ani rozum. a na vacsinu snov zabudnem hned ako vstanem. ale na jeden si pamatam. nebudem o nom pisat ale viem, ze osm sa zobudil v slzach
mne sa raz snívalo - pred dvoma rokmi, že sme s kamarátkami pobehovali polonahé po lúke a tancovali sme v kruhu držiac sa za ruky. boli sme tehotné a celé to bolo také hippies
v tom čase fičala pesnička od robbieho williamsa - sin, sin, sin asi preto sa mi to snívalo
dnes sa mi snívalo že ma postrelili mafiáni a mala som niekolko hodín života, tak som o tom napísala blog. Aj som ho chcela napísať dnes ked som sa zobudila ale potom ma to nejako prešlo, možno nabudúce ked ma zabijú
V poslednom sne ktorý si aj pamätám som hneď na začiatku aj s niekým umrela a zvyšok sna sme tam behali ako dvaja priesvitní duchovia (a vlastné počudovanie to nebola nočná mora, náhodou som sa pri tom príjemne bavila ) Ale to je jediné čo si z toho pamätám...
Mne sa raz snival uplne zivy sen,ze som si podrezala zily obrovskym nozom(cirou nahodou mojim oblubenym)...a potom som sa "prebrala" v nemocnici....A potom som sa naozaj zobudila
Mne sa vždy snívajú také hlúpe sny napríklad dnes: v izbe mi pri dverách lozili malé hnusné čierne chrobáky. Všade bola tma a tak som zapla svetlo aby som na ne videla. A ke´d som to svetlo zapla, namiesto chrobákov boli na tom mieste polepené čierne nálepky s bielymi nápismi "Boh neexistuje".
mne sa snivalo dnes ze oco uz nechcel pracovat v jeho firme a mama mu povedala, ze moze robit setko, len nie inziniera... a on sa stal lovec drakov a tie draky sa volali, dichlormetan, trichlormetan,...
moje sny vacsinou suvisia so skutocnostou a da sa v nich najst vlasnte to, co si myslite a nieco coho sa bojite a tak takze je dobre sa nad nimi zamysliet... a moje sa tiez plnia... len nie doslova bo mavaju skryty vyznam
mne sa snivalo ze moju kamosku ktoru zacinam nemat rada chcel znasilnit nejaky typek...a najprv nas nahanal a potom si ju odvliekol a ja som isla zavolat pomoc...a nakoniec prisli za mnov ze si to vymysleli ze to bol zart.....myslim ze tento sen ma dost spolocne so skutocnostou...nie to ze ju xel znasilnit ale ze si to vymyslela......lebo ona si dost casto vymysla....taaakze moje sny vzdy nieco naznacuju vdaka za moje sny
snivalo sa vam uz ze padate a nejdete dopadnut? a potom ked uz sa blizite ku tomu dopadu tak tesne predtym sa prudko zobudite? milujem ten pocit potom zobudeni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale casto sa mi stava, ze sa mi sny opakuju a uz dopredu viem ako dopadnu.
Uz mi v sne zomrelo aj par ludi, ale nastastie to bol len sen a este nikdy sa mi ziadny nesplnil
v tom čase fičala pesnička od robbieho williamsa - sin, sin, sin asi preto sa mi to snívalo
inak sa mi pravidelne sníva o jednej poetke
mliecakkorova o akej poetke sa ti sníva?
veris v boha?
moje sny vacsinou suvisia so skutocnostou a da sa v nich najst vlasnte to, co si myslite a nieco coho sa bojite a tak takze je dobre sa nad nimi zamysliet... a moje sa tiez plnia... len nie doslova bo mavaju skryty vyznam