viackrát sa mi snívalo,že som chcel utekať,no oťažievali mi nohy,až som nakoniec bezvládne klesol k zemi...od istého času tie sny prestali,no pochopil som ich význam a aj to,prečo sa mi už nesnívajú
stále keď spím na bruchu tak, že mám ruky pred sebou (pod vankúšom alebo pod hlavou) tak sa mi snívajú veľmi realistické sny...minule to bolo, že mi potkan začal obhryzávať prsty pričom som seriózne cítil aj bolesť ale nemohol som sa pohnúť
a pred dvomi dňami sa mi snívalo (tiež som spal v tejto polohe) že som bol na pohotovosti a mali mi brať krv na testy alergie...ale bola tam úplne roztrasené sestrička čo sa nevedela strafiť do žily, a nakoniec začala bodať s tou ihlou kade tade...a tiež som tú bolesť cítil
takže neviem ako si mám tie sny vykladať...hlavne teda to s tým potkanom by ma zaujímalo
Nevykladam. Viem preco sa mi co sniva, tak to neriesim. Najdivnejsi neviem, pretoze casto mam divne sny (pre niekoho ineho urcite), pre mna su pochopitelne.
@magick55 Nijako. Ono je dosť možné, že počas spánku človeka mozog pripravuje na nekomfortné situácie. Často nereálne, ale mnohokrát to robí na základe ľudských obáv. Totižto, počas spánku ti mozog triedi informácie nadobnuté poćas dňa. Keďže im na lepšie spracovanie musí dať nejakú formu, vznikajú sny. Na základe týchto spracovaných informácii, mozog často "neodolá" túžbe pripraviť človeka dopredu na rôzne situácie. Nerozlišuje, či sú reálne možné, alebo nie. Proste to spraví. Čiže, tvoj problém s potkanom, bola len snaha mozgu pripraviť sa na podobnú situáciu. V podobných prípadoch je veľmi časté, že túto situáciu nejde riešiť , nejde sa hýbať, čo je vlastne logické, keďže samotný mozog pre ňu nemá vytvorený profil správania sa. Na druhej strane, musím poznamenať, že toto, hoc pravdepodobné a vychádzajúce zo skutočného správania sa mozgu v rôznych situáciách, je stále len teóriou. Takže ak si to budeš chcieť naďalej vykladať v domnení, že je v ňom niečo viac, kľudne do toho. Ono vlastne podľa teórie, že vesmír je založený na fraktálnej geometrii, nie je od veci si to myslieť. Ale tak či tak platí, že existuje len prítomnosť a budúcnosť sa dá len odhadovať. Logicky, samotné varovanie pred ňou by ju mohlo zmeniť. ak teda nepočíta s tým, že sa ju v snoch dozvieš, ale neboli by potom tie varovania trochu scestné?
ako tak pozerám, snívajú sa vám riadne hororové sny no ja som mala skôr na mysli také, čo ani nedokážete poradne popísať, také to bolo odveci.
Mne sa napríklad raz snívalo, že som bola Bart Simpson (čo neviem, kde sa vo mne nabralo, vždy som túžila byť Lisa a naši susedia boli flandersovci a ja som k nim prišla a chcela som im zakúriť, ale mala som samé vyhorené zápalky
Alebo som od nejakého cudzieho uja dostala radu, že mám kúpiť mamine na meniny pingpongový stôl a detskú rúru na pečenie. To som aj spravila, ale nezmestilo sa nám to do bytu,tak to bývalo na bytovkovej chodbe. Z ničoho nič sme boli všetci na pláži, ktorá bola vyhrievaná elektrickým ohrievačom (toto výnimočne viem, odkaľ pochádza, lebo som vyhrala ohrievač v tombole na školskom plese ) a tak tam bola zima. A v tej hračkárskej rúre sa upiekla kačka.
Najviac psycho veci mám v hlave, keď ešte úplne nespím, že som niekde na rozhraní.... Minule som mala líščí golier na krku a zrazu som zistila, že rá líška je ešte živá a zadrapila mi pazúre do krku a kričala. Strhla som sa a bolo po zaspávaní.
A ak mi niekto tieto sny vyloží, tak je to úplný boss
@agatik na ten sen o Simpsonovcoch nepotrebuješ nejakú freudovskú analýzu,zrejme si proste taká fanúšička tohoto seriálu,že sa ti o nich aj sníva,alebo si ich v ten deň pozerala a nejako ti to utkvelo v pamäti a zjavilo sa vo sne.A čo sa týka toho stola a líšky,vysvetliť si to môžeš len ty sama.Golier na krku môže byť len symbol niečoho iného,čo cítiš alebo načo myslíš,takisto aj ten stôl.Sen v sebe väčšinou nesie nejakú hlavnú myšlienku a podvedomie okolo toho dá zopár absurdností.Ked odstrániš tie absurdity a zameriaš sa na podstatu toho sna,bude ti všetko jasné.
väčšinou si viem každý symbol interpretovať a nejako priamo vždy súvisí s poslednými dvomi dňami alebo nejako poukazuje na moje obavy alebo túžby z blízkej budúcnosti ... nikdy nie však z dalekej minulosti alebo budúcnosti
a najdivnejší? hm ani neviem (pojem divné veľmi nepoužívam čo sa mňa týka
ale najzaujímavejší sen som mal keď som sa sám naučil ovládať telekinézu len logickým postupom a porozumením a vedel som si to aj odvodiť no hneď po prebudení som si chcel na ten postup spomenúť no už som ho nevedel
to mi pripomenulo jeden sen! že som v ňom napísala knihu a bola fakt dobrá a keď som sa zobudila, pamätala som si len matne o čom bola bola som sklamaná
sny...nam vela krát priam predkladaju určité info počas snenia ....mne takto ukázali skutočnost, ktoru som si vedomo neuvedomovala v istej veci.... bolo to čiastočne skryté za symbolizmom v onom sne, ale po čase som ho dokazala pochopiť... niekedy sny ale nemaju žiadny význam, nakolko nam v nich premietaju len napr. "obrazy" ktoré sme zachytili počas bdenia..nemaju žiadnu logicku nasledost a súvislosť...inokedy ano...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a pred dvomi dňami sa mi snívalo (tiež som spal v tejto polohe) že som bol na pohotovosti a mali mi brať krv na testy alergie...ale bola tam úplne roztrasené sestrička čo sa nevedela strafiť do žily, a nakoniec začala bodať s tou ihlou kade tade...a tiež som tú bolesť cítil
takže neviem ako si mám tie sny vykladať...hlavne teda to s tým potkanom by ma zaujímalo
ano ano keby niekto potreboval pomocť rád vam vyloži mvaše sny...
nie...nechystám sa nijak zvlášť si sny vykladať tento zážitok som písal skôr v rámci srandy
Ak sa mi už sníva, tak sú to sny s mŕtvymi, alebo úplne sprostosti, ktoré nemá zmysel analyzovať.
Aj keď v poslednom čase sa mi sníva jeden sen stále dookola. Ale nie, nezisťoval som, čo znamená a nebolo by vhodné ho tu publikovať.
Mne sa napríklad raz snívalo, že som bola Bart Simpson (čo neviem, kde sa vo mne nabralo, vždy som túžila byť Lisa a naši susedia boli flandersovci a ja som k nim prišla a chcela som im zakúriť, ale mala som samé vyhorené zápalky
Alebo som od nejakého cudzieho uja dostala radu, že mám kúpiť mamine na meniny pingpongový stôl a detskú rúru na pečenie. To som aj spravila, ale nezmestilo sa nám to do bytu,tak to bývalo na bytovkovej chodbe. Z ničoho nič sme boli všetci na pláži, ktorá bola vyhrievaná elektrickým ohrievačom (toto výnimočne viem, odkaľ pochádza, lebo som vyhrala ohrievač v tombole na školskom plese ) a tak tam bola zima. A v tej hračkárskej rúre sa upiekla kačka.
Najviac psycho veci mám v hlave, keď ešte úplne nespím, že som niekde na rozhraní.... Minule som mala líščí golier na krku a zrazu som zistila, že rá líška je ešte živá a zadrapila mi pazúre do krku a kričala. Strhla som sa a bolo po zaspávaní.
A ak mi niekto tieto sny vyloží, tak je to úplný boss
a najdivnejší? hm ani neviem (pojem divné veľmi nepoužívam čo sa mňa týka
ale najzaujímavejší sen som mal keď som sa sám naučil ovládať telekinézu len logickým postupom a porozumením a vedel som si to aj odvodiť no hneď po prebudení som si chcel na ten postup spomenúť no už som ho nevedel
@riddler no dobre,tak si úplný boss