Jasné, ale ono je to tak, že sa mi napríklad sníva, že čítam knihu. Ked" sa zobudím tak na ten sen zabudnem, ale potom ked" tú knihu čítam, tú stranu, to slovo, tak sa mi ten sen vybaví. Stalo sa mi to už viackrát. Sú to také záblesky, ktoré sa potom naozaj stanú.
@2 presne podobne pocity, uvedomim si, ze sa mi to snivalo, az vtedy ked sa to stane, ale nemyslim, ze sa da vidiet buducnost pomocou snov, asi je urcene nejak, ze sa ti snivala podobna situacia a mozog si ju zaradil k tej pri ktorej si si na to spomenul, kazdopadne si mi teraz hodil chrobaka do hlavy najst si nieco o tom na internete ak sa podari
mno splnil asi nie ,ale poslednu dobu mam vazne super sny ..bohuzial byvaju nadranom a je to hroza ,ked z nich musim vstat..je vazne super mat obdobie genialnych snov..no nikdy netrva dlho..
No ja som sa pýtal preto lebo raz sa mi snívalo o jednom mieste, kde som v živote nebol ani som nevedel že existuje a teraz nedávno som bol v jednom meste a tam to bolo presne také isté ako v tom sne..Taký divný pocit som mal..A podobných vecí sa mi stalo viacej...Je to zaújmavé
hej..raz sa mi snivalo, ze som sla zo skoly ulickou, ktorou som cast nechodila a predomnou sli dve tetusky a jedna mala fest kucerave, rysave fajne vlasy..a potom sa to raz fakt stal
radsej nie, byt prenasany v case maskotom Hammerfallu je uz aj na mna moc divna predstava ale zase svedska trojka z dvoma peruankami.. ktovie, mozno niekedy daleko v buducnosti
Stane sa, že sa mi to sníva dajme tomu rok dopredu. A potom sa to po tom roku aj stane. Podvedomie je úžasná vec. Tie to moje snové stavy ma dokonlae fascinujú
raz sa mi snivalo,ze v skole kotolna horela a my sme tam boli a utekali z tade...spoluziacke sa v tu noc tiez snivalo ze daco v skole horelo....a na druhy den prideme do skoly, nehorelo,ale ako sme sli zo skoly ci kam, tak dym,hasici a v dakom byte blizko horelo...
mno mne sa us vela snov splnilo....bohuzial zlych snov .....no neviem ale jedna holka mi raz povedala ze podla datumu narodenia by som vlastne aj mohla mat neake zvlastne schopnosti hh cize predpovedanie buducnosti alebo take nieco no nwm neako moc na to neverim ale stava sa mi to dost casto ze sa mi sny plnia.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja viem..nic zujimave, ale predsa