same divne veci... ze ma moji rodicia, a maly brat rusili, ked malo akurat dojst ku sexu s priatelkou, potom ze som sa stal namornikom, a kapitam nam kontroloval, ci mame nakremovane ruky... akoze uplne strasne neco... a omylom som ukradol dva mobili, lebo vyzerali ako moje... a podobne...
snívalo sa mi, že ma naši chceli dať do polepšovne, no keď si po mňa prišli boli to ľudia z čarodejníckej školy, s tým, že tú školu budem navštevovať...
Túto noc som si zapamätala štyri sny Neviem, ako je to možné, občas si nezapamätám ani jeden
Ale asi najhoršie bolo, ako som išla okolo havarky, kde ešte nedošla ani záchranka ani policajti ani hasiči, nikto. Auto plné ľudí tam narazilo v plnej rýchlosti do betónového stĺpu mosta, pretože vodič dostal mikrospánok. Pamätám si len auto rozbité na kúsky, všade plno krvi, ľudí povaľujúcich sa po zemi, občas len ich časti. Otec šiel zistiť, či ešte niekto žije a keď mu došlo že nič, tak mi radšej povedal, aby som sa tam nedívala. Potom sa previnul čas a videla som, ako sa tá nehoda stala.
Ono, keď to vidíte na telke, tak "hej no, fuj, strašné" ale je blbý pocit, že keď sa vám to sníva a vy si myslíte, že sa to skutočne deje a vidíte to "naživo".
dakedy najkrajšie sny o ktorích môžem len snívat ale dakedy take veci na ktoré by som najradšej zabudla medz ne patrí jeden sen de sa mi snívalo že že som chodila s jedným spolužiakom ktorého neznášam a som veeeeeeeeeeľmi rada ked ho nevidím...a vela takých snov sa mi snívalo...
fúúú.. :d dakedy sa ráno zobudím a viem, že sa mi niečo snívalo, no neviem si vybaviť že čo to bolo.. a potom počas dňa ma to napadne..
dnes sa mi snívala fakt kravina..... :d že onéé.. svadba @sonickaaa3 .. ona mala svadbu.. nebudem spomínať s kým...je to niekto z Birdz-u .. a ja som tam prišla, aj keď som to mala zakázané... Lebo mi to nechcel dovoliť môj manžel!! ma zavrel v pivnici!! a potom prišiel na tú svadbu aj on aj s mojou SESTERNICOU!!! A chcel tú svadbu zničiť!! som mala dosť ráno.....
napr dnes sa mi snivalo ze som isla do nejakeho nakupneho strediska v kratasoch a zimne oblecena inak.. a citila som sa trapne.. a spoluziak ma prekvapil odzadu a dal mi pusinku na lico.. a to je este jeden z tych najnormalnejsich snov v poslednej dobe minule sa mi trebars snivalo ze som @dudri -mu sliedila pod oknami
No tak, skúsim ti to vysvetliť ASEXUÁL nemá rád sex, buď mu je nechutný, nevidí na nom nič, dáva prednosť niečomu inému alebo niečomu čo považuje za lepšie ako sex, alebo jednoducho nechce
nie je to frigidita, je to len rozhodnutie, alebo niečo ako dalšia sexuálna orientácia
asexuál sa dokáže normálne vzrušiť, niektorý masturbujú iní ani to nie, je to na každom, ale to že NESEXUJÚ s inými to majú spoločné aj tí čo masturbujú aj tí čo nie, a o to tu ide lebo to nie je doslova sex
asexuál môže byť tak lesbička, ako gay, alebo bisexuál, dokáže sa normálne zalúbiť, bozkávať, maznať.. len proste NESEXUJE!
minule sa mi snívalo, že našu dedinu bombardovali guľové blesky.. ale nie len take hocijaké, boli ako riadené strely a zdemolovali všetko, do čoho vrazili bolo to niečo hrozné, ráno som sa zobudila s čudným pocitom..
potom sa mi snívalo, že brat v noci zavraždil nožom mamu a otca a chystal sa aj na mňa, ale ja som pred ním utiekla a zamkla sa v kúpeľni ( pričom v kúpeľňových dverách kľúč nemáme ) a potom som si podrezala žily, pretože sa VRAJ radšej zabijem sama, akoby ma mal zabiť on.. ale nezomrela som
no a včera sa mi zas snívalo, že.. skrátka, v kostole máme také rozpisy omší počas celého týždňa a pri nich mená ľudí, za ktoré sú tie omše obetované.. a všade, pri každej omši bolo napísané meno mojej kamošky.. dosť hnusný pocit, snáď sa jej nič zlé nestane
najzaujimavejsi sen aky som kedy mal bol na pokracovanie , tj. zobudil som sa a sen pokracoval .. ale to som uz vedel ,ze sa mi sniva ,tak som si mohol transformovat sen ako som chcel ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
nemôžem povedať verejne...len psychiatrovi
Snívalo sa mi ako padám,havarovala som,nespočetne veľa snov do kategórie hrôzostrašný.
také harrypotterovská záležitosť
Ale asi najhoršie bolo, ako som išla okolo havarky, kde ešte nedošla ani záchranka ani policajti ani hasiči, nikto. Auto plné ľudí tam narazilo v plnej rýchlosti do betónového stĺpu mosta, pretože vodič dostal mikrospánok. Pamätám si len auto rozbité na kúsky, všade plno krvi, ľudí povaľujúcich sa po zemi, občas len ich časti. Otec šiel zistiť, či ešte niekto žije a keď mu došlo že nič, tak mi radšej povedal, aby som sa tam nedívala. Potom sa previnul čas a videla som, ako sa tá nehoda stala.
Ono, keď to vidíte na telke, tak "hej no, fuj, strašné" ale je blbý pocit, že keď sa vám to sníva a vy si myslíte, že sa to skutočne deje a vidíte to "naživo".
Sníva sa mi trebárs, že ma zavreli do strašne veľkej a úplne prázdnej miestnosti. Ide ma tam šlak trafiť. Ale to je vlastne, len moja fóbia.
A čo sa týka dneška, snívalo sa mi o jednom dievčati, ktorú tu radšej nebudem menovať
Teší ma
a ja tu radšej o mojich snoch nebudem hovoriť, ešte by ma niekto mohol poslať vziať si lieky
dnes sa mi snívala fakt kravina..... :d že onéé.. svadba @sonickaaa3 .. ona mala svadbu.. nebudem spomínať s kým...je to niekto z Birdz-u .. a ja som tam prišla, aj keď som to mala zakázané... Lebo mi to nechcel dovoliť môj manžel!! ma zavrel v pivnici!! a potom prišiel na tú svadbu aj on aj s mojou SESTERNICOU!!! A chcel tú svadbu zničiť!! som mala dosť ráno.....
no ak tak, tak ťa ubezpečujem že asexuál som, lebo sex sa mi hnusí teda s chalanmi to že som ešte panna neznamená, že preto som asexuál
@diablo7 Čo mi dala ? nič mi nedala
asexuál sa sám sebe nemá prečo hnusiť, lebo je to sex s osobou ktorú má rád
@diablo7 áno presne
no ne nedala som jej ,ach toto zas tak dvojzmyselne vyznelo =D
ale hrozný narcis si ty @wampirekiss
ja narcis ? nikdo neni väčší 8) ale prečo mám byť práve teraz ? :o
Príliš veľa slova "sex" v jednom príspevku.Dostávaš ban.
Ale nie,to fakt sú asexuáli tí čo to majú radi len so sebou?
Dobre ľudia menujem sa za asexuálna.
že rpečo ,no ešte sa pýtaj , no pre toto: asexuál sa sám sebe nemá prečo hnusiť, lebo je to sex s osobou ktorú má rád
No tak, skúsim ti to vysvetliť ASEXUÁL nemá rád sex, buď mu je nechutný, nevidí na nom nič, dáva prednosť niečomu inému alebo niečomu čo považuje za lepšie ako sex, alebo jednoducho nechce
nie je to frigidita, je to len rozhodnutie, alebo niečo ako dalšia sexuálna orientácia
asexuál sa dokáže normálne vzrušiť, niektorý masturbujú iní ani to nie, je to na každom, ale to že NESEXUJÚ s inými to majú spoločné aj tí čo masturbujú aj tí čo nie, a o to tu ide lebo to nie je doslova sex
asexuál môže byť tak lesbička, ako gay, alebo bisexuál, dokáže sa normálne zalúbiť, bozkávať, maznať.. len proste NESEXUJE!
stačí ? ešte niečo ?
Aha,tak ja som asexuál potom len dočasný...Teda si myslím že len dočasný,kým nedospejem
Aj tak si myslím že lepšie ako sex je len SeX,alebo seX,alebo SEx...
@narazuvzodnaa
Nebuď fajnová aj tak vieme že ty si rovnaká.
potom sa mi snívalo, že brat v noci zavraždil nožom mamu a otca a chystal sa aj na mňa, ale ja som pred ním utiekla a zamkla sa v kúpeľni ( pričom v kúpeľňových dverách kľúč nemáme ) a potom som si podrezala žily, pretože sa VRAJ radšej zabijem sama, akoby ma mal zabiť on.. ale nezomrela som
no a včera sa mi zas snívalo, že.. skrátka, v kostole máme také rozpisy omší počas celého týždňa a pri nich mená ľudí, za ktoré sú tie omše obetované.. a všade, pri každej omši bolo napísané meno mojej kamošky.. dosť hnusný pocit, snáď sa jej nič zlé nestane