V poslednom čase veľmi dlhé, súvislé, realistické a prepracované, s ilúziou reálneho vedomia (t.j. ako nezávislý pozorovateľ alebo aj aktér deja spomínam, rozmýšľam, predstavujem si).
Zásadne s kriminálnou zápletkou a prepracovanou architektúrou/dizajnom.
Sny o padaní ževraj znamenajú, že človek rastie. Tiež si veľa toho z mojich snov nepamätám, ale bol som motivovaný si ich pamätať. A tak v poslednom čase sa mi sníva o filmoch, ktoré som videl - akurát v mojich snoch to prebieha bláznivejšie a s postavami, ktoré poznám
Len niekedy sa mi sníva niečo ozaj nepríjemné, ale tak isto aj veľmi príjemné. Väčšinou sú moje sny o bežnom živote, realite s mixom nelogických udalostí ...
Napr. túto noc som viedla dialóg so svojou sučkou, či si uvedomuje, že keď bude behať sa psami, tak bude mať malé a my ich nemáme kde dať
neviem ich zaradit do jednej kategorie...oni mc nedavaju zmysel ale ked som v nich tak sa mi to zda uplne prirodzene...chcela som si vzdy zapisovat o com boli a ptm to vylozit cez nejaky spolahlivy snar ale zatial som sa k tomu nedostala
*dnes sa mi snivalo ze idem do budovi cez turisticky chodnicek a ked som z nej vychadzala tak som isla po schodoch, ako spiderman po rukach po stene a pri strope som musela pridat lebo by som narazila hlavou do stropu,ale ked som pridala tak som presla hladko,potom nasledovali dalsie schody a stena....az kym som nevyzbierala so sacku vsetko podstatne po ceste..tento sen sa mi sniva casto..ale nie so zbieranim, iba trasa je rovnaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Zásadne s kriminálnou zápletkou a prepracovanou architektúrou/dizajnom.
ale nie žeby to nebolo príjemné *-*
Napr. túto noc som viedla dialóg so svojou sučkou, či si uvedomuje, že keď bude behať sa psami, tak bude mať malé a my ich nemáme kde dať