prosím poradťe mi nejakú tému na SOČ ja som už nad viacerými rozmýšľala, ale neviem si predtaviť pisať na 15 stran o Salingarovi a kto chyta v žite...proste s tym neme žiadne skusenosti....ak mate nejaky akykolvek napad prosim napiste mi ho dakujem
no, ak by si chcela pisat o knihe Kto chyta v zite, vela stastia...ja o tom musim napisat esej v anglictine, ma to byt asi na dve strany a netusim, co vobec na tie dve strany, nie to este 15 a z akeho predmetu to ma byt? Literatura?
to nie je na ziadny predmet, ale potrebujem to na prihjimacky na vysku...mozem za to doatat enake tie bodiky..a ta kniha ma velmi fascinovalôa, ale aj tak si ymslim ze su aj nejake lepsie temy
ja som robila o holocauste a osviencime..mala som to na viac stran ako 15 alebo od nas z triedy robili o rasach psov,renesancii,o slovensku,o prvej svetovej atd..niekto robil myslim aj o nadprirodzenych javoch. a tych 15stran sa zda byt vela,ale to sa rychlo minie
Takže môže to byť o čomkoľvek?Asi by som si vybrala rozsiahlejšiu tému kde sa dá toho napísať dosť...neviem no napr. Križiacke výpravy...bolo ich 7 a plus 2 detské...o tom by sa na 15 strán dalo napísať
som síce len prváčka na gympli ale robím sočku a dala som si tému emocionálna psychologia,rozoberám v nej city,nálady a vzťahy,mám tam aj nejaký dotazník,dúfam že to úspešne dokončím
ja sm robil SOCku na temu MOTOCYKEL...ked nam povedali ze nemusi byt nic z literatury tak sm hned vedel...a napisat o tom 50 stran mi nerobilo problem...a dostal sm za 1- takze pohoda...
ja som písala na vysokej o anorexii a bulímii a našla som toho strašne veľa na nete aj v knihách, lebo to bude asi vždy aktuálna téma. nájdi si niečo také, čoho je všade veľa a aj teba to bude zaujímať o tom písať alebo čítať.alebo niečo podobné s tým, čo chceš študovať
cavte,prosim vas mohol by mi niekto poslat nejaku sočku ohladom podnikatelskeho planu? bo už to je blízko a ani som ešte nezacala pretoze neviem ani ako zacat....nebojte sa ja ju chcem použit ako pomocku,podla ktorej pojdem ....dakujem vam velmi pekne
Ahojte onedlho idem aj ja písať svoju SOC-ku a nemám potuchy o čom to má byť ani tá úprava mi nieje dosť jasná. niečo som si kukla na nete ale vôbec ma to neoslovilo nepomohol by mi niekto s tím??? alebo mi aspon poslal nejakú úkážku toho ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov