Poviem to takto... Chcem poradiť s témou na SOČ (stredoškolská odborná činnosť). Jedná sa o elektroniku/elektrotechniku, potrebujem nejaký nápad... Chcem robiť výrobok, triedna ma ukecáva na napájací zdroj, ale neviem... Nenapadá vás niečo ? Nečakám vylač
hmm napajaci zdroj, a co takto portable power source, nieco na typ zdroja co mas v chronometroch(Quartz), akurat aby to bolo dostatocne vykonne napr pre mobil
@xdravecx jeden si staval dom sám, tam boli pohybohé senzory, tuším mu išlo o inteligentný dom, ale debil spravil to na poslednú chvíľu, takže dole bol zhluk káblov a sám sa v tom chudák nevyznal... a druhý dom mala triedna v kabinete, ten tiež nedopadol nejak slávne
ahojte , ja by som vás chcela poprosiť či by ste mi nevedeli pomoct, chcela by som robiť sočku o mojom meste t.j. Snina... a neviem či to bude.. a chcela by som Vas poprosit ze keby ste mali taku temu vypracovanu o svojom meste, že ci by ste mi to envedli poslať.. a by som mala nejaku tu pomocku dakujem vam velmi pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
napájací zdroj znie hrozne nudne