na oranzovej tatrovke sme sa s brachovcami vozili dovtedy kym neskoncila v kontajneri....a robili sme si vlastne hracky, taky dreveny traktor z drevenej rulicky z cverny a z gumicky....a potom sme si plnili balony mukou a tvarovali sme si co sme celi
ja nemám... ja som sa narodila po r.89 ale viem, že mama mala bábiku Natašu, a raz som ju chcela uložiť do postele tak, aby mala hlavu pekne na poduške (takej veľkej, bolo to u babky).. donútila som ju k tomu násilím, ale prišla o hlavu mala som z toho psychickú traumu..
moncici bolo cinske niekde som to tusim doma vydel, mali sme ho doma po sesternici tatrovku som mal, ale tu novsiu, ved sa dala kupit este par rokou dozadu tu s1203 si pametam mal som ju po bratrancovy
inac kto pameta cecka?? ja som ich vydel u bratranca a mal ich koooopecc
Ahojte! zúfalo už roky hľadám jednu starú hru. Mala tvar obdĺžnika. Časť bola priesvitná a naplnená vodou. Vnútri boli napríklad malé farebné krúžky a paličky. V dolnej časti, bola oranžovo-žltej farby, bol cuplík, ktorý keď sa stlačil, tak vyfúkol vzduch do časti naplnenej vodou a vyfúkol krúžky dohora a tie museli padnúť na tie paličky. Boli rôzne verzie. Prosím zúfalo to zháňam, kto má šajnu o čom hovorím? Aspoň názov či čokoľvek! Ozvite sa mi na xenicka16@gmail.com. Veľmi ďakujem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
S tym som sa hral vzdy v pieskovisku a nahanal sa s nou po celom dvore...
??
ja si spominam napriklad na tot
a este aj malu plechovu
nemam sajn ako sa to volalo, ale bolo to super ...
alebo napr.
» www.podolskevetesnictvi.cz/foto/HRAeditace...
a trojkolka moja milovana, nejaka taka podobna
» www.old.market.sk/pictures/tovar/...
to bola taka raketa, ktora sa vystrelila prakom do vzduchu a vo vzduchu sa rozpolila, otvoril sa padak a pomaly dopadla na zem
mončiči si pamätáte?
ja som sa hravala s legom a s babikami
suprová mašina dodnes je niekde v pivnici
nepotreboval som ich pretože som ich vždy najprv surovo roztrieskal - tak mi už žiadne nikdy nekúpili :/
inac kto pameta cecka?? ja som ich vydel u bratranca a mal ich koooopecc
@dhampir ano, bol
ked sa tu tak prehrabujem tak si spomeniem aj na cecka...