V predošlej práci aj celkom hej, bolo tam zopár veľmi fajn ľudí s ktorými sa aj teraz ešte rád stretnem a aj s jedným som bol na pive asi pred týždňom. V tejto práci vôbec s nikým ale to preto, že všetci sú tu celkom z inej oblasti ako ja a sú oveľa starší a väčšinou majú rodiny.
s vacsinou nechcem mat nic spolocne, ale naslo sa zopar takych s ktorymi sme sa cez pauzu na cige "skamosili" a su fajn, ale mimo prace sa stretavat nechcem, na to som moc asocial
pozeram, ze ja som sa zabudol vyjadrit, ked som to zalozil My spolu obcas niekde vyjdeme a frekvencia bude asi narastat, kedze som narazil na celkom zaujimavy typ ludi a je to v podstate to jedine momentalne, co ma v tej praci drzi
Teraz nepracujem, ale v pracach co som robila, tak okrem firmou organizovanych teambuildingov som nechodila s nimi von... Trochu ma to mrzi, ale ja si s 99% ludmi nemam co povedat.. :/ A viest tie konverzacie mi bohate staci v praci a na teambuildingoch.
S bývalými kolegami sme boli super kolektív, často sme sa stretávali aj mimo práce, ale žiaľ všetci poodchádzali (a stále sme v kontakte). Teraz s novými ľudmi je to také divné, v podstate sa spolu nebavíme ani v práci poriadne, tak načo by sme chodili spolu len tak von
s priamymi kolegami z mojho timu chodime akurat von na obed raz za dva tyzdne volame to ze team lunch, a raz za tri mesiace na exit game. ale v ramci celej firmy mame raz tyzdenne vzdy nejaku afterwork akciu - bowling, drinky, atd.. a tam aspon raz za mesiac idem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
S niektorymi aj na poharik po praci zajdeme, no to je menej casto. Tento rok sme boli 4 krat (raz team building, ostatne kazdy krat s inym kolegom).
Raz sme isli po praci aj na HIIT trening.