prosím Vás o vyplnenie krátkeho dotazníka na tému sociálnych sietí... podmienka je musíte byt z trencianskeho, trnavskeho, nitrianskeho alebo bratislavskeho kraja...strasne dakujem
@vladqog zapadoslovensky kraj uz oficialne neexistuje ale volakedy boli kraje tri, zapadoslovensky, stredoslovensky a vychodoslovensky z krajskymy mestami bratislava, banska bystrica a kosice
@vladqog len stale si to niektory zjednodusuju aby nemuseli vymenovat vsetky kraje ktore by tam spadali len potom uz je pase napisat zapadoslovensky a bratislavsky kraj, ten treti a stvrty by som uz kludne dopisal
takze nikoho som nechcela diskriminovat, z ktoreho je kraja ale moja veduca to chcela zuzit pretoze vyskum o 150 ludoch nie je relevantny pre cele slovensko...ale kedze mam viacerych kamosov z bratislavy a kedysi sa delil stat na zapadoslovensky kraj+ samostatny bratislavsky dala som ho tam...Inak velmi pekne vsetkym dakujem a je tam preto, ze nepouzivam socialne siete lebo som to posielala aj starsim ludom napr na mail a oni soc. siete nepouzivaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov