Instagram, Birdz a (veľmi sporadicky) Facebook a Pokec.
Instagram a Birdz mám radšej.
Na pokeci mi ešte od niektorých spoločností, od ktorých som to nevedela prestaviť chodia e-maily a faktúry , preto tam chodím. Vždy sa pobavím na RP a tak A na FB komunikujem s niektorými kamošmi a s maminou a sestrou.
fb a birdz.. aj to len som sa na birdz vratila z nudy a mam aj instagram, dala som tam par fotiek kocura zo zaciatku, ale nejak na Tom nic zaujimave zatial stale nevidim
Používam Birc, no a teda keď na výber nemám, tak bude aj najobľúbenejšia, aj keď je to tu už čistý hnoj a chodím tu len preto, že som si tu na to za tie roky zvykol.
Insta - foto, odbery vecí čo ma zaujíma
FB - kominikácia, odbery vecí čo ma zaujíma, správa FB skupiny
Twitter - využívam sporadicky - info o hrách
viber, skype, tinder a podobné ani nerátam, to zapnem pár krtá do roka
a v neposlednom, rade som sa vrátil po 3 rokoch na Birdz
Soc. siete, ako najčastejšie sedím na svojom sekundárnom účte na FB, lebo aby som sa ľahko vedel skontaktovať s ľuďmi IRL cez messenger a spravoval stránku.
Twitter mám len na zdieľanie odkazov na články.
na IG sledujem pekné fotky viac menej aj keď neviem fotiť
Na Birdz som sa vrátil po dlhom čase.
Skype, Viber používam denno denne na komunikáciu s kamarátmi a rodinou. A stačí mi to bohato.
Momentálne asi Birdz a Instagram. a áno som internetová štetka ticho
Facebook a Instagram, okrem Birdzu. Facebook ma v poslednej dobe štve, ako sa ním nechávam okrádať o čas a súkromie, dokonca zvažujem že sa z neho stiahnem a nechám si len Messenger na komunikáciu (nepravdepodobné, kedže Facebook používam na získavanie správ (možno sa vrátim k Twitteru?) a najmä na ňom riadim jednu akciu, ktorú celú organizujeme cez Facebook a ďalšie projekty v podstate celé riešime tiež cez Facebook. Ale dosť ma to láka... Instagram ma v poslednej dobe začal celkom baviť, dávam tam fotky len tak zo života, a najmä fotky budov a krajiny, ktoré ma zaujmú počas mojich prechádzok mestom či počas výjazdov na biku, z turistiky. Twitter som mal krátko, ale nejak ma nenadchol a dlho mi na mobile nevydržal.... ale možno mu ešte dám šancu. Ináč viaceré špecializované sociálne siete, Behance, Driblle, Flickr apod. (ak sa to dá nazývať sociálnymi sieťmi), Car Throtlle, DriveTribe, ale veľmi aktívny na nich nie som.
Mám facebook, instagram a birdz. Najviac používam facebook, mám to ako studnicu všetkých možných informácií, som asi v milión skupinách o rôznych témach + samozrejme používam messenger a v poslednej dobe som si zvykla aj na instagram, že tam idem kuknúť aspoň raz denne a pozrieť kto má čo nové ( väčšina mojich známych je aktívnejších na instagrame) a občas aj niečo pridávam.
a birdz zanedbávam už dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Instagram a Birdz mám radšej.
Na pokeci mi ešte od niektorých spoločností, od ktorých som to nevedela prestaviť chodia e-maily a faktúry , preto tam chodím. Vždy sa pobavím na RP a tak A na FB komunikujem s niektorými kamošmi a s maminou a sestrou.
FB - kominikácia, odbery vecí čo ma zaujíma, správa FB skupiny
Twitter - využívam sporadicky - info o hrách
viber, skype, tinder a podobné ani nerátam, to zapnem pár krtá do roka
a v neposlednom, rade som sa vrátil po 3 rokoch na Birdz
Twitter mám len na zdieľanie odkazov na články.
na IG sledujem pekné fotky viac menej aj keď neviem fotiť
Na Birdz som sa vrátil po dlhom čase.
Skype, Viber používam denno denne na komunikáciu s kamarátmi a rodinou. A stačí mi to bohato.
Momentálne asi Birdz a Instagram. a áno som internetová štetka ticho
a birdz zanedbávam už dlho
Denne využívam FB Instagram Snaphat Twitter a aj WhatsApp ale ten najmenej