teraz som ako prváčka na VŠ poberala sociálne štipendium celý šk. rok, od nového roka však idem na novú školu znova do 1.roč...budem mať nárok na štipendium aj teraz od septembra? viem, že si mám prečítať študijný poriadok, z toho, ako som to ja pochopila
Neviem ako to je, ale myslím si, že buď ti ho dajú teraz a potom v treťom ročníku nie, alebo naopak, teraz nie a potom áno. Podľa mňa ide o školu, ale hlavne je to to isté ako s platením, ak ideš na inú školu za prekročenie štandardnej dĺžky štúdia platíš v treťom ročníku a nie v prvom ...
@deeo netrep hovadiny @lawonder kedze prekrocis nadstandardnu dlzku studia, v jednom roku nebudes moct stipendium poberat (je jedno v ktorom). tiez si budes musiet v tretom rocniku platit nadstandardnu dlzku studia, pokial nepodas odvolanie
uzasne, ze si si precitala studijny poriadok, tak teraz sup na studijne, a tam sa mozes pytat. pochybujem, ze tu najdes cloveka, ktory ma rovnaky problem, hlasi sa na rovnaku skolu, rozhoduje o nom ten ist ystudijny referent.
boze tieto babske rady na birdz
normalne mas narok na socialne stipendium
dokonca aj v posledny rok, ktory uz budes platit peniaze za prekrocenie standardnej dlzky studia by ti mohli nejake eura odpustit pre zlu financnu situaciu.
u nas odpustali aj tym, co zlu financnu situaciu ani nemali tusim 25% sumy.
@8 veta znie: Na sociálne štipendium nemá nárok študent: ktorému bolo poskytované sociálne štipendium v príslušnom roku štúdia alebo v jeho časti v študijnom
programe príslušného stupňa vysokoškolského vzdelania ... ako si tomu pochopila ty? aj ostatni mozu odpovedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@lawonder kedze prekrocis nadstandardnu dlzku studia, v jednom roku nebudes moct stipendium poberat (je jedno v ktorom). tiez si budes musiet v tretom rocniku platit nadstandardnu dlzku studia, pokial nepodas odvolanie
normalne mas narok na socialne stipendium
dokonca aj v posledny rok, ktory uz budes platit peniaze za prekrocenie standardnej dlzky studia by ti mohli nejake eura odpustit pre zlu financnu situaciu.
u nas odpustali aj tym, co zlu financnu situaciu ani nemali tusim 25% sumy.
programe príslušného stupňa vysokoškolského vzdelania ... ako si tomu pochopila ty? aj ostatni mozu odpovedat