@1 že je to hlúposť. moja mama jazdí bez nehody 20 rokov. ja napriek tomu, že mám vodičák krátko si teda dávam fest bacha, ako na autá pred sebou, tak i na seba.
a ináč nie, nehavarovala som zatiaľ. a dúfam, že tak tomu i ostane
nastastie nie. neprecenujem moznosti a schopnosti auta, a seba sameho.. ale stat sa zial moze, kazda situacia je ina a vyzaduje si inu reakciu a chladnu hlavu.
Ja som mal nehodu, ale nie vdaka mne. Po rokoch som si konecne dovolil kupit auto (sice jednu z najkazovejsich Lagun, ale posluchala). Isiel som medzi obcami vecer, oproti sli v poradi kamion, autobus, kamion, auto, kamion a dalej neviem. Uzka cesta medzi dedinami, 90tka, viditelnost dobra. Bohuzial oproti te spomenute auto medzi kamionmi, nejaky pako, ktory ked uz som bol tesne pri nom jednoducho vyletel do cesty (asi chcel obiehat, ale neviem ci bol slepy alebo co) a ja som sa mu nastastie (asi nastastie) vyhol. Skoncil som s autom v priekope vedla cesty, nastastie neprevrateny. Ale cely spodok auta rozsrotovany. Hlavne kluka motora. Takze auto na srot (to som ho mal asi 2 mesiace, inak som aktivny vodic 4 roky). Ten mily clovek samozrejme nemal zaujem a isiel si dalej. Takze auto fuc, peniaze fuc, poistka nehrozila .. vela stastia.
Cojaviem nehodu nie Ked som mal megana sli sme po uzkej ceste ja som mal zvodidlá na svojej strane oproti mne auto ja som zastal takmer na nulovú rýchlost a ten kokot asi 60okolo mna a sme sa stretli spetákmy (najeho strane bola vybehaná tráva kde keby spomalil a presiel ponej pekne sa vyhneme)
Mladý debil s partou sa hral na čáva. Som ho chytil pod krk či je jebnutý a nech mi da 20€ alebo si odpisem jeho udaje a pride mu zaplatit 100€ (trosku ojeby ale zabralo ) Speták druhý doma a mal som na naftu hh
nie nastastie, ale vdaka zjazdenym pneumatikam a mokrej ceste som skoro skoncil mimo cesty, mal som co robit aby som to udrzal na ceste, nastastie neslo nic oproti, keby ano, musel by som to pustit do pola a to uz by bola pekna skoda, od vtedy si davam ovela vacsi pozor
ja som ešte (klopklop) nenabúrala, snažím sa jazdiť podľa svojich schopností, predpisovo a dávam pozor či sa na mňa náhodou nerúti nejaký debil z vedľajšej cesty, lebo teraz vodičák dostane hocikto
kamoška havarovala, minulú zimu, sedela som vedla nej... chcela sa predviesť, bolo fajne nasnežené, asi január, za dedinou tomu urvala 100 a v zákrute nás šmyklo, ako v rally a išli sme ďalej. otočila to a zas sa rozbehla na tú zákrutu... vtedy som mala strašne blbý pocit, zapla som si pás a .. už sme boli mimo cesty, nevykryla zákrutu, zrámovali sme dopravnú značku a zastali asi 5 cm od stĺpa elektrického vedenia. vtedy mi teda nebolo všetko jedno, ona rozpklepaná, asi 3 mesiace jazdila ako anjel, a dnes... zas ako šumacher! nerada s ňou jazdím v aute.
takže NIE, človek si nedáva väčší pozor po nehode!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ináč nie, nehavarovala som zatiaľ. a dúfam, že tak tomu i ostane
len asi raz som trochu skrabol auto, do jedneho slabucko tukol a odjebal si spätak pri cuvani..
ale to vsetko s dodavkou, na osobnom nic a ani nic nebude
Mladý debil s partou sa hral na čáva. Som ho chytil pod krk či je jebnutý a nech mi da 20€ alebo si odpisem jeho udaje a pride mu zaplatit 100€ (trosku ojeby ale zabralo ) Speták druhý doma a mal som na naftu hh
jo dost ppc .. cela predna naprava v prdeli, olejova vana na srot, kluka s ojnicami na srot, cely motor v pecku ..
kamoška havarovala, minulú zimu, sedela som vedla nej... chcela sa predviesť, bolo fajne nasnežené, asi január, za dedinou tomu urvala 100 a v zákrute nás šmyklo, ako v rally a išli sme ďalej. otočila to a zas sa rozbehla na tú zákrutu... vtedy som mala strašne blbý pocit, zapla som si pás a .. už sme boli mimo cesty, nevykryla zákrutu, zrámovali sme dopravnú značku a zastali asi 5 cm od stĺpa elektrického vedenia. vtedy mi teda nebolo všetko jedno, ona rozpklepaná, asi 3 mesiace jazdila ako anjel, a dnes... zas ako šumacher! nerada s ňou jazdím v aute.
takže NIE, človek si nedáva väčší pozor po nehode!