Ano púšťam prevažne tak ako mi stanovuje zákon tzn. Keď vkročí do priechodu tak zastavím. Ak moc stojí na chodníku a pozerá do blba tak idem ďalej. Ono to záleží od situácie + čo je to za prechod lebo ak je na málo frekventovanej ceste kde skoro nič nejde nevidím dôvod len tak zastavovať, ak idem a za mnou nejde nič rovnako nepušťam ale ak zas to je starý človek, invalid a pod. tak ho pustím vždy.
Jediná výnimka je na kamennom kde ignorujem chodcov lebo tam idú jak retardovaní. Nechápem tých ľúdi lebo idú jak ovce nieže počkajú kým ich bude skupinka a prejde ich par naraz. Ale nie oni musia ísť v rade s polmetrovým rozostupom po jednom a je im jedno že tam autá stoja, tak majú autá jedinú možnosť sa natlačit a aj to nechajú prejsť len jedno auto a zas čakať. Ale ak pustia auto predomnou sa nalepím na neho na pol metra tak aby sa mi tam nepichol chodec
podla toho. ked je riedka premavka, na prechode je jedna osoba a za mnou nejde ziadne auto, tak viem, ze prejde hned po tom, ako prejdem cez prechod, cize nema cenu brzdit. usetrim osobe 2 sekundy zivota a sebe tak akurat pokazim spotrebu.
ked som tesne pred prechodom a idem 55 a niekto sa tam postavi, tak tiez nemoze cakat, ze v momente dupnem na brzdu, hlavne, ak su za mnou auta, co to necakaju.
ked je zapcha alebo kludna premavka, v pohode pustam. ale nie vzdy, zalezi.
Minule sa mi fakt chcelo tak som pustila pekne slušne.. a keď sa mi potom nejaký chodec poďakuje tak je to také milé, keby všetci boli takí tak púšťam asi všetkých ale väčšina z nich sú ingoranský barbabi
Vacsinou ano, su totiz aj taki chodci ktori su nepozorni alebo sa rozhodnu prejst na poslednu chvilu kedze maju pocit ze ta zebra na ceste je nieco ako "čik čik" a nic sa im tam nemoze stat.
Niekedy ked vidim ze ten clovek s ana mna pozera, vidi ma a je evidentne ze stoji, pusta ma, tak idem, ale spravidla chodcom zastavujem....
Obcas pustam, ale kedze mam motorku a neviem vyblokovat dopravu za mnou, tak to nie je velmi efektivne lebo ma aj tak vsetci obehnu a teda chodci neprejdu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Jediná výnimka je na kamennom kde ignorujem chodcov lebo tam idú jak retardovaní. Nechápem tých ľúdi lebo idú jak ovce nieže počkajú kým ich bude skupinka a prejde ich par naraz. Ale nie oni musia ísť v rade s polmetrovým rozostupom po jednom a je im jedno že tam autá stoja, tak majú autá jedinú možnosť sa natlačit a aj to nechajú prejsť len jedno auto a zas čakať. Ale ak pustia auto predomnou sa nalepím na neho na pol metra tak aby sa mi tam nepichol chodec
ked som tesne pred prechodom a idem 55 a niekto sa tam postavi, tak tiez nemoze cakat, ze v momente dupnem na brzdu, hlavne, ak su za mnou auta, co to necakaju.
ked je zapcha alebo kludna premavka, v pohode pustam. ale nie vzdy, zalezi.
Niekedy ked vidim ze ten clovek s ana mna pozera, vidi ma a je evidentne ze stoji, pusta ma, tak idem, ale spravidla chodcom zastavujem....