Využijem túto tému lebo nechcem kvôli takej veci zakladať novú.
Koľko by mi trebalo približne € (minimálne), ak by som si chcel kúpiť auto na benzin, do ktoreho by už netrebalo vrážať dalšie peniaze za servis ... za koľko by sa to dalo ?
Ja strašne rada.. a vždy si jazdu viem užiť.. aj ked oco mi raz povedal, že keby ho stopli policajti ta zaplati za mna pekne mastu pokutu no ja si nemyslim že až tak rychlo jazdim..
Ale teraz už pomalšie no.. predpisy dodržiavam, kedže mam vodičak pol roka nechcem aby mi ho vzali
*občas nedodržím rýchlostný limit na diaľnici, ale to tiež len na chvíľku, pre ten pocit z rýchlosti na hranici možností auta (toho konkrétneho slight_smile:
**poctivo dodržujem všetky predpisy okrem zákazu šoférovania bez vodičského
už nešoférujem, venujem sa spolujazde to je moja láska a viac ma baví rýchla jazda ale bez mojej zodpovednosti ... sám som išiel aj maximálnou rýchlosťou ale už to skúsim len raz a to v nemecku a na neobmedzenej diaľnici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale odkedy som dostal papiere, tak som toho moc bohužial nenajazdil..
Koľko by mi trebalo približne € (minimálne), ak by som si chcel kúpiť auto na benzin, do ktoreho by už netrebalo vrážať dalšie peniaze za servis ... za koľko by sa to dalo ?
Ale teraz už pomalšie no.. predpisy dodržiavam, kedže mam vodičak pol roka nechcem aby mi ho vzali
a dodrziavam predpisy, lebo mám strach o seba a druhych ludi. Ked sa chcem vyblaznit, mam na to ine miesta
ale nie keď idem ráno do bratislavky
a dodržujem všetko možno až na tu rýchlosť..
... predpisy prevažne dodržujem, rýchlosť porušujem pomerne často ale je ,, to v prípustnej miere,,
... a raz za čas si ,,vyhodím s kopýtka,,
za STOP-ku som miinule dostal 20e....čo som dosť rád, že len
ale k veci, milujem soferovanie, hrozne, to mam po otcovi, odmala pri autach
*občas nedodržím rýchlostný limit na diaľnici, ale to tiež len na chvíľku, pre ten pocit z rýchlosti na hranici možností auta (toho konkrétneho slight_smile:
**poctivo dodržujem všetky predpisy okrem zákazu šoférovania bez vodičského