..ved aj ja si ju chcem...ale nie len na turistiku ale normalne...na jesen by som si pod nu dala mikinu a tricku a v zime teplejsi sveter...a vraj by mi to malo stacit...one je sice tenka ale ta latka je taka ze cez nu necitite vieto...teda ze vas neprefuka :d takze v tom vam je aj teplejsie...ale este uvidim
@bossinko ...možno haha ale nie moja švagriná tak chodí už druhý rok a vyzerá to normálne a má ešte popritom menšiu veľkosť ...ale ona si dáva len flisovú bundu...
@anee ja mam aj soft shell aj gore tex a tak soft shell na to bezne nosenie je, tu som kupila pred piatimi rokmi a zatial je v pohodicke a na bezne nosenie v zime ti bude stacit, ale tiez zalezi od toho aku membranu v nej budes mat, treba sa aj v obchode poradit s predavajucim. Nie je to len o tom ze soft shell.
je softshellová bunda skutočne nepremokavá? Som poštová doručovateľka a potrebujem niečo, v čom môžem chodiť asi 4 hodiny. V pláštenke sa to nedá, to mám všetko prepotené, lebo je to igelit. Poradí niekto?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mno a pre @anee strýko ju mal,vydržala mu asi 6 rokov A používal ju celkom často
kamos si kupil tu : » wintex.sk/index.php?tovar... za necelych 25€ a zatial si ju velmi chvali
..ja mám softshellku tiež a som s nou spokojný..nemám ju zatiaľ dlho, tak neviem koľko vydrží ešte
@anee Som zvedavý ako si na seba navlečieš tričko+teplejší sveter a na to softshell,budeš v tom vyzerať dobre natlačená