Prestáva ma baviť robiť pre klientov (keď sa hrajú na "najmúdrejších" a všetky dobré nápady zničia...), ale keby 100% práce záviselo odomňa tak by ma to aj bavilo...
@matwejo to mi tak napadlo že pozeral som všelijake ponuky prace, aj take jednorazovky pre jednotlivcov a podobne veci a keď pozerám na tie primitívne platy za to a jak sa ľudia bijú o bárs čo tak neviem ma tak zaujimalo
že keď ja niečo robím tak to robím pre to aby som to spravil dobre kvalitne, pridám tomu v rámci normy niečo navyše, mám z toho radosť baví ma to a pod a spravím to za takú cenu aby som bol ja s ňou spokojný že moja praca bola spravne ohodnotena
ale sa mi zdá že teraz vidím len kopu programátorov či koderov čo to fakt robia len pre peniaze a beru bars čo len aby z toho "trapenia" mali hocičo
proste vypluju bars jaky bordel len aby bol, aby zarobil
@horsiq nevsimaj si ich, to su patláci ... ale to najdes v kazdom obore
dakedy v novembri som tak vecer sedel v praci a resource manager moj ide okolo a vravi, ze "neviem ci ti nadcas budem vediet preplatit" a ja, ze "niesom tu pre peniaze, ale skusenosti a to co teraz robim ma bavi vcelku" (myslel som tu konkretnu ulohu) a on tak divne na mna pozrel, vravi "a ja ze vy studaci ste tu len pre peniaze",
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
že keď ja niečo robím tak to robím pre to aby som to spravil dobre kvalitne, pridám tomu v rámci normy niečo navyše, mám z toho radosť baví ma to a pod a spravím to za takú cenu aby som bol ja s ňou spokojný že moja praca bola spravne ohodnotena
ale sa mi zdá že teraz vidím len kopu programátorov či koderov čo to fakt robia len pre peniaze a beru bars čo len aby z toho "trapenia" mali hocičo
proste vypluju bars jaky bordel len aby bol, aby zarobil
dakedy v novembri som tak vecer sedel v praci a resource manager moj ide okolo a vravi, ze "neviem ci ti nadcas budem vediet preplatit" a ja, ze "niesom tu pre peniaze, ale skusenosti a to co teraz robim ma bavi vcelku" (myslel som tu konkretnu ulohu) a on tak divne na mna pozrel, vravi "a ja ze vy studaci ste tu len pre peniaze",