Prave teraz som zistil ze existuju aj powerbanky ktore sa vedia dobit aj pomocou solar. pan. Tato novinka ma dost prekvapila a co pozeram na internete je az nejako podozrivo lacna : » cs.venda.cz/powerbanka-denr...
Mate niekto s takouto powerbankou skusenosti? Nejake vyhody nevyhody?
@diehard prave to ze ide nabit aj pomocou usb solarne mozes ak nemas pristup k elektrine.. Prave preto mi to pride az too good to be true, hlavne za tak lacno..
power banky nejsu nejak drahe. a ako tu uz bolo spomenute. necakaj od toho zazraky. ten solarny panel je tam skor pre srandu nez by ti to malo v praxi nejak vyrane pomoct
Ja sa teda v technike vôbec nevyznám, ale...
Máme doma solarnu powerbanku z aliexpressu, bežne ju nabíjame cez ten USB kablik ale cez leto som bola milo prekvapená, že mi v stave núdze cez ten solarny "režim" dobila baterku na mobile skoro do plna (a to som vôbec nečakala, že za ten peniaz bude aj tá solárna časť fungovať). Takže do lesa alebo na festival môže byť fajn, ale inak by tom od toho veľa neočakávala .
jednu vlastním a žiadna sláva potme nabijem tak 10% a umrie . takže kapacita strašne slabá. s klasickou som bol o dosť viacej spokojnejší.cez deň to ale nabíja slušnou rýchlosťou no ani tak nenabijem fon doplna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Mate niekto s takouto powerbankou skusenosti? Nejake vyhody nevyhody?
Máme doma solarnu powerbanku z aliexpressu, bežne ju nabíjame cez ten USB kablik ale cez leto som bola milo prekvapená, že mi v stave núdze cez ten solarny "režim" dobila baterku na mobile skoro do plna (a to som vôbec nečakala, že za ten peniaz bude aj tá solárna časť fungovať). Takže do lesa alebo na festival môže byť fajn, ale inak by tom od toho veľa neočakávala .