"iný" a "kráčať s davom" myslím ako "iný" človek sa nebojí vyzerať, napr. obliekať sa či správať sa inak ako ostatní, naopak, človek kráčajúci s davom sa pridáva k väčšine bez ohľadu na svoj názor, možno sa bojí odlúčenia od "davu", alebo..proste nechce byť iný... tak som to myslel
polovicA ludi, co hlasovali za druhu moznost su asi uplne normalni ako ostatni..a nikto o sebe nemoze objektivne zhodnotit, ci kraca s davom alebo je iny...ako povedal @tikalok
suhlasim s @tikalok ved jasne ze vsetci su orhomne originalny a narodili sa ako originaly a nechcu zomriet ako kopia... a ked su vsetci originalny kde je potom ten dav s ktorym mam kracat?
@2@4@6 atď... Súhlasím aj nesúhlasím... Ono v podstate - každý je originál, každý sa líši od davu... Ale zároveň sú všetci rovnakí a patria do toho davu...
Ale to by som chcel vidieť ako niekto ozaj vyhovuje tomu konceptu, ktorý opísal @murcatko v @1 "človek sa nebojí vyzerať, napr. obliekať sa či správať sa inak ako ostatní" ...
slovo "dav" sa mi hnusí :-! aj ludia bez vlastného názoru,alebo takí,ktorí nemajú vlastní rozum a konajú všetko tak ako ostatní z davu a všetci ludia ktorí sa správajú inak sú pre nich nepochopitelní
obávam sa, že veľká časť tých čo hlasovali za druhú možnosť len klamú sami seba a to čo vyznačili je v skutočnosti len to čím by chceli byť česť výnimkám
Ak existuje nieco ako dav, tak jedine ako celkova spolocnost, ale aj ta ma rozne nazory, konzervativna, liberalna, zidia, krestania, vegetariani, a pod. kazdy niekam patri uz len tym ze existuje, a celkovo riesit otazku toho ako je kto originalny je uplna zbytocnost, aj tak chceme byt casto originalni iba bud preto aby sme boli pre niekoho zaujimavi, alebo preto aby sme boli silou mocou originalni.. myslim ze jedini ludia ktori su ako tak originalni su geniovia ktorych myslienky su natolko ine ze ich nezdiela v istej oblasti nikto iny na svete teoreticky.. na druhej strane mozu kracat z davom v mnohych inych veciach..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A ani neviem či som iná alebo nie... Preto sa zdržiavam hlasovania
Hej, každý hlasuje že je iný...vy tuctové bábky
Itak mám na háku
Ale áno, áno, všetci sme neskutočne jedineční a originálni a v zásade ideme proti prúdu
nezmyselna anketa