Čaute, veľmi sa mi páči jedno dievča z rovnakého ročníka. Som do nej buchnutý už rok no neviem ako jej to povedať. Aby toho nebolo málo mojmu naj kamošovi sa páči tiež a on jej to povedal otvorene, vie o tom celá škola, no ona ho odmietla ale on si myslí
Nezvyknem tu toho moc písať takto ale tak mam chuť to takto napisať takže tak..
Normálne pridzi ku nej a še spytaj či še jej dakto ľubi. Abo jej to choľem napiš na papirik naj sebe prečita kedz neni glupa ta ci aj odpiše a keby je, ta jej tam podčiarkni že "sluchaj tu odpiš →" no a keby ši barz chcel že by ce už barz dušilo ta jej povidz že še ci ľubi a daco sebe vydumaj z internetu dajaku basničku a keby ci povi že ona tebe nechce ta jej daj banan z obeda že "tu maš banan a šicko v poradku"....
@matus0202 ako ne fakt nehnevaj sa ale nejak moc seriózne ti tu asi nikto nenapíše. Pýtaš sa prečo? no asi zato že tú tvoju spolužiačku nepoznáme. Vieš nikto ti tu nemôže vymyslieť čo jej povedať bo nevieme aká je, nevieme ako zareaguje. Jediná fakt úprimná rada čo ti môžem dať je že ju skús spoznať, volaj ju von a neskôr na to prídeš sám či u nej máš alebo nemáš šancu.
@matus0202 posatav sa k tomu a normalne jej to povedz .. narovinu, ako chlap a prijmi akykolvek vysledok, bud nesmely, ale zaroven sam sebou a po pripadnom odmietnuti jej povedz, ok, skoda, chapem a tak sa maj a usmej sa
ale ak mas naozaj 12 tak nepochopi, ze odvaha a rozhodnutia su to, co je na chlapovi zaujimave, co je skoda,
@hoperpohroma takze ked niekto po svojej polovicke vyzaduje vernost alebo na nu ziarli tak to podla teba neni laska ale majetnictvo? A vo vztahu by teda mala fungovat polygamia? ved ked mam chut na inu tak preco si to s nou nerozdat nie?
Podľa mňa na to ideš dobre, obzvlášť ak sa skutočne páči každému. Počkaj, pokiaľ každého odmietne a potom ostaneš už len ty a nikto iný. Ona bude netrpezlivo čakať, kedy konečne prídeš aj ty, len aby ťa mohla chladnokrvne odmietnuť. No keď zistí, že sa nič nedeje, tak časom prilezie ona sama a vtedy musíš nasadiť svoj celoživotný herecký výkon v ignorácii druhej osoby. To ju určite naštartuje a bude už len tvoja.
Ešte by tu bola jedna iná možnosť, ale silou mocou ju neodporúčam - môžeš sa k nej prihovoriť, skamarátiť sa a potom sa jej na rovinu opýtať, či ťa má viac rada, ako len kamaráta a zmieriť sa s prípadnou negatívnou odpoveďou.
Ale ako som povedal, túto možnosť neodporúčam, tá prvá je oveľa lepšia.
Zena nie vec, ktoru mozes mat. Jedine co mozes urobit, je zistit ci je tvoja laska skutocna. A nestaci to len povedat, povedat to netreba vobec, treba to dokazat, bojovat o jej srdce. A hlavne sa zaujimat o to co chce ona, ale to sa jej tiez nemozes spytat, na to musis prist.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zabudol si to vydeliť 2 a vynásobiť troma
Normálne pridzi ku nej a še spytaj či še jej dakto ľubi. Abo jej to choľem napiš na papirik naj sebe prečita kedz neni glupa ta ci aj odpiše a keby je, ta jej tam podčiarkni že "sluchaj tu odpiš →" no a keby ši barz chcel že by ce už barz dušilo ta jej povidz že še ci ľubi a daco sebe vydumaj z internetu dajaku basničku a keby ci povi že ona tebe nechce ta jej daj banan z obeda že "tu maš banan a šicko v poradku"....
diki za radu
ale ak mas naozaj 12 tak nepochopi, ze odvaha a rozhodnutia su to, co je na chlapovi zaujimave, co je skoda,
a rovnako - keby sa mi pacil chlap a spal by s inymi zenami, tak co je mna do toho omg. to, ze sa mi niekto paci, neznamena, ze ho vlastnim
a vyzadovat vernost je absurdne - ak clovek chce byt verny, tak bude, ak nechce, tak nebude.
Ešte by tu bola jedna iná možnosť, ale silou mocou ju neodporúčam - môžeš sa k nej prihovoriť, skamarátiť sa a potom sa jej na rovinu opýtať, či ťa má viac rada, ako len kamaráta a zmieriť sa s prípadnou negatívnou odpoveďou.
Ale ako som povedal, túto možnosť neodporúčam, tá prvá je oveľa lepšia.
Btw : hraj sa s legom zlepšuje to situačne myslenie a zabavíš sa pri tom niekoľko hodin a ešte to aj odvedie myslenie od problémov