Ja mám ešte aj ban na wowku kvôli zakomplexovanému gaemasterovi a majiteľ serveru ktorý mi má dať unban a tomu kokotovi obmdziť práva príde až v nedeľu alebo až budúci týžeň... dopiče s takým systémom
no aj ja som doma chorá, mám marodku do utorka a nenudím sa, pretože doobeda spím, potom čítam knihy a tak a filmy nepozerám veľmi, ale keď už, tak X-Men alebo nejaké komédie
a inak na nete je kopec dobrych serialov a pochybujem ze ich vsetku kukavas, len sa neboj skusit nieco nove co bezne nesledujes (napr scifi alebo fantasy)
no som chorááá pozerala som upírske denníky....a po hodine mi to vyplo..som znudená ako...no neviem čo.......a neznášam ked po hodine čakania my vypisuje este tri minuty.....omg.....som riadne napálenaaa....všetko ma boli,.....aj pohnutie hlavou.....kriste.....zajtra idem k doktorkovi..a ten mi uričte povie ze mám zápal pluc.... ://
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja mám ešte aj ban na wowku kvôli zakomplexovanému gaemasterovi a majiteľ serveru ktorý mi má dať unban a tomu kokotovi obmdziť práva príde až v nedeľu alebo až budúci týžeň... dopiče s takým systémom
a inak na nete je kopec dobrych serialov a pochybujem ze ich vsetku kukavas, len sa neboj skusit nieco nove co bezne nesledujes (napr scifi alebo fantasy)