2 Azizi Ti radi ovocie a zeleninu. a ja dodavam vela spavat. ako casto jedavas: jablka, hrusky, banany, pomaranc, mandarinky, kiwi, papriku, paradajku, cibulu, cesnak, redkovku, mrkvu, zeler, pazitku, pijes citron v caji?
Za vacsinu chorob si moze clvoek sam. Mam na mysli tie normalne nie postihujuce ine faktory . Ale teraz je to naozaj rozsirene. Mna boli hlava uz asi treti den ale ... nestazujem sa dako ... treba sa vyliecit a potom nechodit ako holek po vonku aspon tyzden a nejest zmrzku a budes fit
to mi hovor ja som chora kadu chvilku aj teraz bolelo ma hrdlo a chcela som ist k lekarke aby i na to daco dala .. a vies co mi dala??? kvapky do nosa a poslala na sto vysetreni a odbery a pod
Nj ja som tiez chora,ale u nas je asi nejaka epidemia. Vcera v skole chybalo vraj 19 ludi akoze hustee boze ja jem tolko cesnaku aby som uz bola zdrava ze nechapem jak to tu so mnou doma mozu vydrzat xD ale myslim ze trochu pomaha ale ludia nechapem vas tych,co chcete ochoriet,ved to je strasne...nemozte nic robit,doma je nuda,teda aspon u mna,cely den som na compe,von nemozem ist,ludi mi chybaju...strasne
aj ja som bol prednedavnom trocha chory a bolo to zrovna cez vikend cize som sa ani uliat nemohol zo skoly ...maximalne ze 1den som chybal bo som mal nadchu ktoru odomna chytila moja mama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2 Azizi Ti radi ovocie a zeleninu. a ja dodavam vela spavat. ako casto jedavas: jablka, hrusky, banany, pomaranc, mandarinky, kiwi, papriku, paradajku, cibulu, cesnak, redkovku, mrkvu, zeler, pazitku, pijes citron v caji?
Sa čudujem, že nie aj ja, lebo bývam chorá niekoľkokrát do mesiaca.
A med si skúšala?