Aha, mala som vybrať dve možnosti?
Lenže to druhé je skôr tak, že im to nepoviem a očakávam že to proste cítia že ich mám rada, nezvyknem to priamo oznamovať.
Tak poslednú možnosť chápte tak, že nie len poviem, ale nejak im jednoducho ozrejmím skutočnosť, že k nim prechovávam pozitívne city takéhoto charakteru
K tej druhej možnosti... Sama od seba to hovorím zriedka, no snažím sa to aspoň neverbálne vyjadrovať, prípadne vycítiť, kedy to daná osoba potrebuje počuť...
Potrebujem v tom utvrdzovať, lebo tomu že by ma niekto mohol mať rád veľmi často neverím. A tiež sa snažím utvrdzovať ľudí, že ich mám rád, tí to zase neveria mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Lenže to druhé je skôr tak, že im to nepoviem a očakávam že to proste cítia že ich mám rada, nezvyknem to priamo oznamovať.
Tak poslednú možnosť chápte tak, že nie len poviem, ale nejak im jednoducho ozrejmím skutočnosť, že k nim prechovávam pozitívne city takéhoto charakteru
A ja to poviem vždy keď mám chuť ale myslím že ľudia na ktorých mi záleží to vedia aj bez toho že im to poviem.
a druhych sa snazim v tom utvrdzovat, aj skutkami aj slovne. dufam ze dostatocne