Od 6.októbra patrím medzi dospelých ľudí. Je to síce super, ale zatiaľ som to nejako vážne nepocítil. Začal som si robiť vodičský preukaz, 18ku som oslávil s alkoholom a najlešími kamarátmi a kamarátkami na diskotéke ako sa na dospeláka patrí, ale ja sa o
Súhlasím s týpkom a pripájam sa ku gratuláciám...( ja mám 18 o dva týždne ( 22.10.) a naši ma berú ako dospelého už asi rok, správajú sa tak ku mne, ale aj odomňa také správanie požadujú) LAe čo je to správať sa ako dospelí, keď niektorí sú horší ako deti resp. my?...hmmm?
Moji rodicia vsetko nechavaju na mna...a som rada, ze su taky ku mne a nerobia a ani nerobili so mnou tutuli mutuli...to by som nezniesla...takze ja som sa naucila byt ovela samostatnejsia ako napr. niektory ludia v mojom veku...za to som im moc vdacna...
podla mna sa tym, ze mas 18 nic nezmeni. no neviem aspon pri mne je to stale rovnake. rodicia ma beru furt jak 3 rocnu... strasne zalezi od partie a celkovo od okolia. poznam aj 16 rocnych ludi co sa spravaju dospelejsie ako napr jeden 24 rocny kamarat... tu fakt nejde o vek.
všetkým vám dakujem za gratulácie. máte pravdu, vážne je dosiahnutie 18-ky len taká formulácia, ktorá je sama o sebe nič dokiaľ sa človek neosamostatní. čo sa týka Nikol11 a Huskyho, je mi ľúto, že som neodpísal na správy, no dlho som tu nebol a už som pomaly aj zabudol, že som tu písal. Mal som poslednou dobou toho dosť: škola, brigáda, autoškola, baba, rodina...to bude možno sčasti aj tou 18-kou )
tak v prvom rade dospelý človek znamená ked ma človek dostatok skúseností v živote na to aby ho mohli nazvať dospelím a musí byť dobre vyvinutý a spravajú sa ako psychicky, poznám ludí čo majú 27 spravaju sa ako 15ročný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a neboj na všetko potrebuješ čas..všetko príde samo....už som tým obdobím prešla aj ja a mnoho ďalších...
zmena pride bez ohladu na vek al. inych veci
osobne nechapem tie vsetky dristy okolo 18-ky, aky je to dolezity vek a podobne kraviny
preco to vsetci beru tak vazne? fakt nechapem
» soutez.warezator.com/?click=3...