Nechcem znieť ako taký ten typický bedákajúci tínedžer čo sa silno tvári ako niekto velice odlišný..No presne tak sa práve cítim síce si myslím že pitie je v pohode - niekto si rád vypije a niekto piť nechce - ďalej to netreba viac riešiť ..No ja patrím do nejakej ozaj nevinnej kategórie.. Nie len čo sa týka pitia či fajčenia ale takisto to mám vlastne pri akýchkoľvek iných lákach čo mi napadajú .. nikdy som si ani nevypila, nezapálila a nemám skúsenosti ani s tými ostatnými vecami.. ostrielaná nie som ani v oblasti čohokoľvek čo sa týka sexu.. Tým narážam na skutočnosť toho že vždy keď sa niekto dozvie že som ešte s nikým nespala tak prichádzajú otázky ako či tam nebola aspoň nejaká predohra alebo posielanie fotiek či videí.. Ja robím len to čo chcem robiť preto nechcem aby ste si mysleli že sa chválim s tým aká ,,nevinná" som a taktiež nežiadam aby ste ma lutovali ..no poslednú dobu to na mňa dolieha.. Spolužiaci mi hovoria o tom ako sa posledný víkend najebali či o tom kto s kým a ako... nemam si s nimi čo povedať.. a potom sa cítim zle..Teraz vlastne ani neviem či som sa len chcela vyrozprávať alebo či chcem dostať nejakú radu.. no som zvedavá na akékoľvek vaše názory
Ahoj. Pekné priznanie. Ako si tak spomínam na náš lyžiarsky výcvik na gympli v 1. ročníku, nič také ako alkohol a podobné veci. Bol to skutočný lyžiarsky. Zábava bez omamných látok. Veď ani nebolo kedy, každé ráno do poobedia a večer večera... trochu zábavy a spať... sušiť veci popritom...
No a o rok neskôr... tipujte... Prváci na lyžiarskom dopadli tak, že sa tak opili, že museli volať záchranku a brali minimálne jedného do nemocnice pre priotrávenie alkoholom!!! ... Takže áno v 15-17 s tým každý začína a sníva o tom, ale viac o tom kecá ako to robí... ... Záleží tiež na akej si škole. Nepotrebuješ robiť to, čo robia ostatní. Žiješ svoj život. A aj v partii si môžeš povedať svoj názor. Pokiaľ je to správna partia, tak ťa budú rešpektovať a ti aj pomôžu keby niečo. Ale spolužiaci tou dobrou partiou asi nebudú. ... Ak je to pravda. Tak ti prajem nech ti to vydrží čo najdlhšie. Radšej sa daj na šport.
Akoze mas 16, co cakas od zivota akoze? By ti bolo lepsie keby si jebavala 1.ligu s celym mestom? Alebo chlastala s alkoholikmi?
Bud rada, ze vedies normalny a zdravy zivot.
A po 2. Je taka pravdicka, ze ten kto sa chvali v oblasti sexu, tak s tym praveze nema skusenosti. Ber ich s nadhladom a neries
@badgrl dnes je uz vynimocne, ked 13rocne nemali sex.. teda, ja osobne si myslim, ze o tom klamu, ale aj tak je to dost na pejcu, ze o tom vobec musia klamat
Prvýkrát som sa opila 2 mesiace pred mojimi 19. narodeninami. Drogy absolutne nie, sex tiez az v 19 s chalanom, s ktorým som predtým chodila 5 mesiacov... a vôbec si nemyslím, že som začala neskoro, alebo že som o niečo prišla... a dokonca ušetrím za alkohol, pretože na to, aby som bola uplne na mol mi stačia dve pivá
nevadi, ze sa nechovas ako oni, si slobodny clovek a mozes robit vlastne rozhodnutia na zaklade svojho rozumu a svedomia,nemusis robit to co robia oni a chovat sa ako stado byt iny nie je zle, ani zachovat si vlastnu tvar napriek okolnostiam co sa okolo teba deju oni su v riadnej puberte, ale pockaj si par rokov, skor ci neskor sa z toho dostanu a bude sa dats nimi viest aj normalny rozhovor, nielen co sa toci okolo alkoholu, drog a sexu, neboj sa, oni z toho vyrastu a dostanu rozum, aspon vacsina ty sa zatial spravaj normalne, podla tohp co ti tvoj zdravy rozum a svedomie hovori, zachovaj si svoju tvar a drz si uroven a uvidis, ze casom to bude lepsie a budes rada a budes na seba hrda, ze si nepodlahla tomu tlaku partie
Podľa mňa sa za to nemusíš cítiť zle. Niekedy je fajn zistiť, že niektorí stredoškoláci si dobrovoľne neničia pečeň, pretože doteraz nechápem, k čomu to je dobré. Takisto aj čo sa týka ostatných vecí.
A ešte sa chcem opýtať, že to že nepiješ, znamená, že si nedáš ani prípitok?
@wistingher Ahoj. Ďakujeem Aj u nás to vyzeralo podobne keď sme boli prváci...dokonca babám s ktorými som bola na izbe bola vtedy takmer zavolaná záchranka U nás to prebiehalo nejako tak že tí čo mali opicu sa ani nechodili lyžovať.. vyhovorili sa na to že im je zle.. v mojom okolí sa začína už v 12-13 a ver mi.. u nás sa to naozaj robí ..a práveže sa o tom menej kecá o tých deťoch to nevie ani ich vlastná rodina..športu sa venujem už teraz .. Pravdu máš vo veľa veciach aa ďakujem za tie pekné slová na záver a vôbec za takú fajn reakciu
@staphylococcus snažila som sa v tom texte dostatočne zdôrazniť to že za to čo som napísala nežiadam nikoho ani o pochvalu ani o poľutovanie.. ale tá časť ti asi unikla..nevadí
@pandoras neodmietla by som prípitok ale pretože nechodím na žiadne ,,akcie" a nebývam zvaná na kadejaké oslavy či ožieračky tak veľmi nemám príležitosť na to vôbec niečo odmietnuť
Poznám ľudí, ktorí v 16tich boli tiež takíto... potom raz stretli nejakého chlapca, z ktorého sa stal kamarát, či už s kamarátkou v krčme, a prehovorili nejako k partii chalanov alebo opačne... no a vualla, o mesiac jednu osobu priviedli domov policajti, pretože ich videli prechádzať cez cestu opitých ju aj s "kamarátom" . Je to o skutočnom presvedčení. Nie o tom, že doteraz som po alkohole tak netúžila, pretože to nerobili všetci, a doteraz som nemala na to postaviť sa proti zákazu rodičom.
Podla mna nie si vobec ina ako ostatne.. Len si mozno bohuzial natrafila na nespravnu triedu ci kolektiv.. ako vidis tak je uplne bezne byt na tvojom mieste v tvojom veku a ak ta za to sudia tak je jednoznacne problem u nich a nie u teba
Prosím ťa .... Z celého nášho ročníka (a to že 4 triedy od 20 do 30 ľudí) nie je ani jedna baba natoľko stetka aby v 15/16 niekoho pretiahla a chalani sa len robia ale natoľko hlúpy nie sú aby to fakt spravili... alkohol a cigarety tiež nie je veľa dievčat ktoré by to u nás nejako museli len pár ... úprimne asi budeš na fakt blbej škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
No a o rok neskôr... tipujte... Prváci na lyžiarskom dopadli tak, že sa tak opili, že museli volať záchranku a brali minimálne jedného do nemocnice pre priotrávenie alkoholom!!! ... Takže áno v 15-17 s tým každý začína a sníva o tom, ale viac o tom kecá ako to robí... ... Záleží tiež na akej si škole. Nepotrebuješ robiť to, čo robia ostatní. Žiješ svoj život. A aj v partii si môžeš povedať svoj názor. Pokiaľ je to správna partia, tak ťa budú rešpektovať a ti aj pomôžu keby niečo. Ale spolužiaci tou dobrou partiou asi nebudú. ... Ak je to pravda. Tak ti prajem nech ti to vydrží čo najdlhšie. Radšej sa daj na šport.
Chces za to medailu akoze, alebo co?
Bud rada, ze vedies normalny a zdravy zivot.
A po 2. Je taka pravdicka, ze ten kto sa chvali v oblasti sexu, tak s tym praveze nema skusenosti. Ber ich s nadhladom a neries
A ešte sa chcem opýtať, že to že nepiješ, znamená, že si nedáš ani prípitok?