Ja to nejak moc tiež nemusím. Teda ako nie že by mi to nechutilo. Ale ak chcem pivo, dám si pivo. Ak chcem malinovku, dám si malinovku.. a nie zmiešaninu tých dvoch vecí za trojnásobné peniaze.
príde mi to ako ďalšia "in" vec a také ja nemusím..a radlera som ešte nemala a ani sa veľmi mať nechystám, nevyhodím peniaze za také blbosti a radšej si doprajem klasické úžasné pivo
ivca2345 : tak ked corgon je dobry tak potom aj radler dievca ty si asi nepila dobre pivo ale tak si mlada este mas sancu. osobne mi tu chyba nieco na styl: som jediny clovek co nema rad slovenske pivo? nastastie nie. ale rad by som vedel, odkial pochadza povera podla ktorej je slovenske pivo kvalitne a chutne. pri niektorych ceskych je to najlepsie co doma mame ako voda zo zumpy. nechcem jej ale krivdit,kedze som ju nepil. nastastie tie slovenske plechovice su tak hnusne, ze nejaky citron to uz viac pokazit nemoze
ale vy asi hovoríte o tom divnom v plechovke. to som ešte nemala a ani ma to neláka, radlera si viem spraviť aj sama a lacnejšie. dementný marketingový ťah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
osobne najradsej chloncem od srdca ale dajake ceske pivo, predsalen, moje srdce je este ceskoslovenske a teda vdaka bohu, slovenske piva = 0
karlovacko bolo celkom solidne pivo, to ti odobrujem
ale vy asi hovoríte o tom divnom v plechovke. to som ešte nemala a ani ma to neláka, radlera si viem spraviť aj sama a lacnejšie. dementný marketingový ťah.
a hoegaarden to aj tak vždy vyhrá