kamošky sa mi čudujú ci som normálna, ale mne sa naozaj viac páčia chalani čo vyzerajú dievčenksy. pred polrokom som chodila s chlapcom, na ktorého mi spolužiačky hovirili, že vyzerá jak buzerant ale mne sa páčil a bol ku mne taký dobrý ako žiaden z t
@thgirl22 nemyslela som na metrosexualov, lebo to sú takí tí čo nevedia čo so sebou a umelo sa vypatlajú na nejaké figuríny. myslela som na takych, čo sú dievčensky pekní prirodzene. metroši vyzerajú všeliajk, len nie chutne lebo sú umelý
no mne v tride chalani vravia ze som ako baba. a viete preco? lebo sedim v rade kde sedia iba dievcata (krasnee) a ze som v svp (skola v prirode) stale chodil do izby kde boli baby (ano tie krasnee). ale ja sa medzi babami citim lepsie ako medzi chalanmi. a pacia sa mi. maju ma radi. ale ja sa necitim ako baba. sak robim vsetky veci co normalny chalani (ano aj to ), a bijem sa najlepsie z triedy. preco si to ty blbci myslia??
no mne v tride chalani vravia ze som ako baba. a viete preco? lebo sedim v rade kde sedia iba dievcata (krasnee) a ze som v svp (skola v prirode) stale chodil do izby kde boli baby (ano tie krasnee). ale ja sa medzi babami citim lepsie ako medzi chalanmi. a pacia sa mi. maju ma radi. ale ja sa necitim ako baba. sak robim vsetky veci co normalny chalani (ano aj to ), a bijem sa najlepsie z triedy. preco si to ty blbci myslia?? a ani nevyzeram ako baba (ako )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale vacsinou su gayovia
ked sa ti pacia nezni chlapci tak je to ok.
ja mam rada tych medvedikov velkych silnych s bruskom) a tiez si myslia ze som divna, len preto lebo sa mi pacia podla nich "hovädá"
Čo sa týka môjho osobného názoru, tak sa mi to hnusí, radšej lesbičky alebo nymfomanky (to je odo mňa silné slovo ), len nie baby čo sú na gayov.
tak.............ja si myslim ze ty si uplne normalna
a čo
a ja by som rovno stela namiesto normálneho chlapa minimálne bisexuala
si úplne normálna !!!
(jednému spolužiakovi na strednej sa vyslovene páčila Patti Smith... konec)
@similda
)