No je hrozne tazka .. chodit do skoly 3x za mesiac je este tazsie a tych 6 skusok urcite neurobis... verejna sprava je pre debilov,to zvladnu aj retardi...
som sa nepýtala nato že či som ju počula, ten otáznik bol myslená na niečo iné.. ja som počula niečo iné o tej náročnosti, ževraj je ťažká, a keby bola verejná správa taká lahka, šiel by tam každý.
No tu verejnu spravu by som na Tvojom mieste prehodnotil. Tri stvrtiny ludi vyrazia uz v prvom semestri a zvysok to tiez este nema iste. Vraj sa tam rocne niekolko ludi pokusi o samovrazdu, co sa pod tlakom, ktory na nich ta skola vyvija nervovo zrutia. A ti, co to nakoniec skoncia, zostanu natrvalo postihnuti. Aby si si nemyslela, ze kecam, staci Ti skocit na lubovolny urad a pozriet si tam osobne nejakych absolventov...
Moj braško chodil na Verejnu spravu v Trencine... a do konca zivota bude lutovat ze na tu skolu isiel... po 2 rocniku z tej skoly odislo vyse 20 ludi ... a postupne aj odchadzaju...nie kvoli tomu ze ich vyhodili ale kvoli tomu ze je to hrozna skola...a radsej budu robit..a bud. rok pojdu znova...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nemám skúsenosti :p