AnO si a SoM gAy A OzwEM sA tI##jJ ALe sOM hEtErAk sKodA##Ne NeSi PrE mna NeE Ale InAC hEjj##nO do piczKyYyy StRAsnY sExosIk ChUTnULiNKyYy##hMmM nEkoMeNtUJeM##sOM baBa A sI SeXOs SkODA zE si gEj##Ujde ThOoO
ja myslím,že si v prvom rade jebnutý, ukludni sa.. odmachli si tvár a nájdi si žensku.. lebo ked ťa raz nejaký fakt schytí a tvá prdel spozná stredovek, tak ti budu tiecť krvavé slzy.. a nie z očí,mladý...
@kurvakurvina ja len pevne dufam ze nie si skutocny clovek ale ze si niekto vytvoril profil z recesie...ale ak je to pravda a mas 18 co pochybujem tak to uz je naozaj v pi** tento svet.....
@kurvakurvina bud sa musis velmi nenavidiet a mas fakt vazne psychicke problemy alebo uz nevies, ze co mas od tej nudy robit. kazdopadne: si tu za debila a este dobre, ze nemas vlastnu profilovku a znami ta nerozpoznaju, lebo aj tvoj pes by sa za teba hanbil, kebyze nejakeho mas.
neviem čo píšeš v grafitoch som sa nikdy nevyznal, ale pravdepodobne to bude chyba klávesnice dajako ty to prehadzuje písmenká z veľkých na malé a zjavne sa to zacykliklo, ale požičal som si knihu na hieroglyfy a takú gramatiku ako dávaš yYy som nevidel no ale keď Cyril s Metodom pracovali na hlaholike určite by sa im hodil tvoj skill a to čo im trvalo celý život mohli mať spravené behom pár dní ... hádam tým chápeš, že ťa posielam do .... ahoj
@kurvakurvina pre mna za mna bud si gay ja proti nic nemam...ale bud si fake alebo chory clovek co patri na psychiatriu...ale dufam ze Fake hadam ludstvo este tak nekleslo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
PuShInKAa nEuRazaJ s TyMto ChLApIkOM SoM ChCEL mAt dACO cEz WeBču aLE uZ nEcHceM iBA oN UZ Mi NEnI PrItAZliWy
dobre môžem aj takto v krajných prípadoch
absolutne nevtipny
Nemyslím si že si robí srandu, bohužiaľ
@zemiak42
Super link, aspoň to nebudem musieť pre budúcnosť lúštiť
čo je na tom vtipné
Ty choď do piče a okamžite!
@magorka
JhOoO kTo Je GAy jE pUcmOLa Že??
@littledolly
už s ami pár krát stalo že som čelil fyzickému útoku ale stojí mi to zato
nie som naozaj gay a čo teraz ma za to poprav aj celú moju rodinu dobre?
@littledolly
nie som z dediny ak máš dojem že každý gay je z dediny tak je to už len tvoja domnienka
@fairylady keby len to, a ešte aj TS sa mu chce písať...
Choj vyfajčiť dákemu kámošovi a netráp si prštoke (ktoré máš určite na doležitejšie veci) na klávesnici.. maj sa
Si super! Sme radi, že nám pomáhaš čistiť bordel z BIRDZu. Tvoje upozornenie došlo adminom.
dajte mu niekto ban