ach, doriti skoda, ze som pred chvilou zakladal anketu, inak by som okamzite konstatoval prostrednictvom ankety, ze ste podla mna pekni (akoze birdzaci ako taki)
@luc.ka ale vsak jasne, ze humor je subjektivna zalezitost a tebe sa to vobec nemusi zdat vtipne len proste ine je "podla mna to uz nie je vtipne" a ine je povedat, ze to nie je vtipne a (hlavne) este aj volat admina
@takzvany coby nie , so pseudointelektualmy konfrontujem denodenne , akurat tvoje nazory su uz prezitok , ktory nema sancu uspiet . Preto s nimi nema vyznam marnit cas.
@hluzar predpokladá, že sám sa za intelektuála verejne neoznačíš, pričom práve preto si myslíš, že máš mandát označiť niekoho iného za pseudointelektuála.
@takzvany Az na taky detail ze som ta nijak neoznacil. Akurat rozumiem tvojim patetickym snaham presadit si svoje, kedze v osobnom zivote pocitujes jeden neuspech za druhym.
Pisal si si so mnou mesiace len o tom nevies
Dalej sa top vo vlastnej stave..... ale ak vidim nad srackami krizik, tak ho proste stlacim. A nech si to vysvetli kto chce ako chce.
tak ti poviem ze hlasovat fakt nedokazem lebo krasa sa vidiet neda
nie kazdy si to uvedomuje,vlastne takmer nikto
krasa je nieco co moze posudit iba ten co sa dokaze divat
vela ludi si mysli ze to vidia ale ver mi ze sa milia, milia s drsnym dopadom ich omylu, nemaju dlhe vztaky,rozpadaju sa rodiny, stracaju najblizsich, pytaju sa seba "kde som mal oci?","co som bol sprosty?","ako ze som to nevidel!" atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
(hej, viem ze to bola ironicka anketa...)
vám už jebe načisto? toto už neni ani vtipné.
Lubim vas
To by si chcel vedieť, čó?
Čo zato?
@luc.ka ale vsak jasne, ze humor je subjektivna zalezitost a tebe sa to vobec nemusi zdat vtipne len proste ine je "podla mna to uz nie je vtipne" a ine je povedat, ze to nie je vtipne a (hlavne) este aj volat admina
Ako sa vola ta pesnicka co mas na webke prosim ta ?
Vobec som si neuvedomil aky som neslusny
No, aj to prosím chýbalo, ale to nie je stále ono
Akosi stále neviem prísť na názov.. Ale dovolím ti, aby si si ju ešte raz vypočul na mojej webke.
Prečo kazíš deťom radosť?!
(toto nebola reakcia tykajuca sa fora)
Pohodičká.. povedala by som ti ju..fakt. Nejsi jediný kto si ju pýtal..
Pisal si si so mnou mesiace len o tom nevies
Dalej sa top vo vlastnej stave..... ale ak vidim nad srackami krizik, tak ho proste stlacim. A nech si to vysvetli kto chce ako chce.
ty a ja - mesiace sme si písali? a mal si tento nick prosím? viem, že som si s niekým o tom písal, ale na nick si nespomeniem. na avatar matne.
ešte by som rád vedel, či máš nejaké podložené informácie o mojom osobnom živote, alebo len špliechaš okolo seba bludy aby si sa cítil lepšie.
nie kazdy si to uvedomuje,vlastne takmer nikto
krasa je nieco co moze posudit iba ten co sa dokaze divat
vela ludi si mysli ze to vidia ale ver mi ze sa milia, milia s drsnym dopadom ich omylu, nemaju dlhe vztaky,rozpadaju sa rodiny, stracaju najblizsich, pytaju sa seba "kde som mal oci?","co som bol sprosty?","ako ze som to nevidel!" atd