tipujem ze kazdy je radsej ked na neho pozeraju s obdivom, ako na chudaka, nepoznam nikoho, kto je radsej za chudaka...najlepsie je asi niekde kde ludia neprikladaju "uspechu" a skusenostiam velky vyznam
ako kedy ani jedna moznost osamote nie je moc dobra - od menej skusenych sa nic nenaucim a nemaju ma kam posunut, ale ked som dlhodobo v spolocnosti len uspesnejsich ludi, tak ma to zas deprimuje
rada to striedam
co sa tyka partnerov a vztahu - tak rozhodne musi byt skusenejsi a uspesnejsi (nie zas extrem , aby ma motivoval
tak hej, mam rada, ked mozem byt v blizkosti niekoho pre mna uspesneho, od ktoreho sa mozem nieco naucit a moze ma posunut
ale nerada rozdelujem
a uz vobec nie podla takych "parametrov"
V prvom rade je pre mňa dôležité,aby to boli slušní ludia,s ktorými si rozumiem a ktorí na mňa pôsobia príjemne a pozitívne,nehodnotím ludí na základe úspechu.
radsej mam ked na mna ludia posobia inspirativne a nieco mi konverzacie s nimi aj davaju do zivota...neriesim vobec ako ja posobim na ludi, pretoze mi to je jedno (ci uspesne alebo neuspesne) ... na druhej strane lepsie si rozumiem s ludmi ktori su na tom podobne ako ja (a to uz tazko urcit ci je to uspesne alebo nie) ... ale vzdy som radsej v spolocnosti ludiktori maju co povedat a vedia poradit, ja si rad nechavam poradit a velmi rad pocuvam cudzie nazory
Inak ked tak citam @4 , tak to vyznie uplne inak nez som chcela och nevadi to by bolo na tristo riadkov pisania...
Ale keby sa do mna chcel niekto obut ze zniem povysenecky tak mu rada vysvetlim
skúsenejší ma majú tendenciu poučovať a pri menej skúsených zase musím davam pozor na to čo poviem aby som nevyznela moc múdro a aby sa netvarili urazene že ja som mudrlant čo niečo vie a oni nie....
v spolocnosti menej uspesnych a rozhladenych sa citim stratena. za takych ludi citim zodpovednost a zaroven vidim, ze sa na mna spoliehaju a to je zatazujuce. najlepsie sa citim medzi ludmi, ktori boli pred rokmi tam, kde som dnes ja a svojim usilim sa dostali vyssie. to ma dokaze motivovat a zaroven mi rozhovory s takymi ludmi rozsiruju obzory.
nepotrebujem si hladkať ego, že som múdra medzi hlúpymi, od múdrych sa môžem učiť, zlepšovať sa (super ľudia ich vedia aj prekonať), takže som radšej v spoločnosti úspešnejších, múdrejších etc.
medzi mudrymi by som bola za debila...to nie je prijemny pocit
medzi hlupymi...neviem,myslim ze by sme sa az tolko nelisili ale ak by som tam nejakym zazrakom bola najuspesnesia,citila by som sa blbo lebo by som asi podla nich vyzerala ze sa vytahujem
Nie som rád v spoločnosti ľudí.
Mám radšej uzavretejšie skupinky, partia dvoch-troch osôb a myslím, že to vnímam lepšie, keď sú mierne úspešnejší, motivuje ma to...
hmm ako tak pozeram tie komentare som prekvapena. ja nechapem ako sa niekto moze citit dobre v spolocnosti uspesnejsich ludi. ako to moze niekoho motivovat aby sa posuval dalej? to naozaj nikto z vas by nemal trapny pocit? (akoze je tam najhlupejsi/najmenej uspesny, teda by sa citil este horsie a menej motivovany na sebe pracovat)
ale uprimne,nerobim si srandu.
je dost mozne ze ludia radi uspesnejsich ... byt v ich kruhu je ako ked si na poli, ktore niekto praskuje lietadlom. staci ze si blizko a ujde sa davky aj tebe.
@luc.ka ale ked mas na vyber 2 partie na vecer, v ktorej budes radsej joooj, povedz lebo ja napr. chytam komplexy ked som pri uspesnejsich ludoch, ktori si mozu dovolit 80e za 40min so slapkou
ja som rada,keď sú okolo mňa ľudia úspešnejší,inteligentnejší,ktorí mi niečo dajú,potiahnú vyššie a nestiahnú dole..ale niekedy mi takáto spoločnosť lezie hore krkom a celé intelektuálne správanie aj všetko,že proste musím vypnúť a byť sprostá aj ja..ale zasa netúžim byť v nejakej spoločnosti pod úroveň..proste niečo ako ja ,o trošku,aj dve trošky menej inteligentná spoločnosť s ktorou sa aj zabavím a tak.
rozmyslala som ze rozvijem este tu odpoved ale nechcelo sa mi ale ked ta to tak zaujima, a urcite kvoli tomu nezaspis..
celkom ma inac prekvapuje, ze drviva vacsina je radsej v spolocnosti za blbca ale sak birc
mne prekaza, ked sa ludia obhanaju svojim intelektom a postavenim v zmysle nadradovania seba nad ostatnych (a ano prekaza mi to aj ked je to opodstatnene) - ale ak je ten clovek mudrejsi odomna a sprava sa ku mne ako k rovnocennemu tak no prob, rada sa naucim ak je to konstruktivne
a druhu skupinu, hm, s takymi ludmi sa moc nestretavam, proste mi to tak ci tak vychadza na to =
@luc.ka ale vsak to je prirodzene, vacsine je najprijemnejsie na = , ale toto je teoreticka otazka, ja nvm, tu mi islo cielene o to zistit, ktoru volbu by si clovek zvolil keby musel, co mu je prijemnejsie...preferencie. Stale sa tu ludia ohanaju tym, ze sa tu nieco skatulkuje a neviem co, ale neskusia sa zamysliet co tym autor fora vlastne chcel zistit ... vsetky tieto komentare, ze neradi rozdelujete ludi na takych a onakych a ze je cloveku najlepsie s tymi, s ktorymi si rozumie su mi ofc jasne Alebo asi treba pisat do kazdeho fora na zaciatok, ze "Ak by ste si museli vybrat z tychto moznosti..." a potom by ludia autorovi mozno konecne vyhoveli! ;p
tak teda otazka je proste taka aka je,
tym padom ale nebudem hlasovat, pretoze by som musel dodat rozsiahle "ale" obsahujuce rozne blabotania a to sa mi nechce
ja nad tym rozmyslam a fakt sa neviem rozhodnut. na jednej strane je velmi fascinujuce byt v spolocnosti ludi, ktori su dalej, lebo to ma moznost nieco ma naucit, ci ma inspirovat, a je to aj uvolnujuce, lebo sa s nimi moze dat clovek do modu pasivneho prijimaca... ale je pre nich zbytocny trosku asi, co ani nie je zle, lebo je to jedno ...a na druhej strane je super byt s ludmi pred ktorymi som dalej a ktorym mam zas ja co dat a kam ich posunut to ma zvykne bavit dakedy a vtedy si pridem super, ale nemoze byt toho moc, lebo to vysava celkom... a samozrejme ani jedno z toho nie je idealne a nejlepsie je byt sama so salkou caju...
a vacsina ludi mi spada do oboch kategorii, zavisi len od oblasti v ktorej by mali ne/vynikat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
rada to striedam
co sa tyka partnerov a vztahu - tak rozhodne musi byt skusenejsi a uspesnejsi (nie zas extrem , aby ma motivoval
ale nerada rozdelujem
a uz vobec nie podla takych "parametrov"
Ale keby sa do mna chcel niekto obut ze zniem povysenecky tak mu rada vysvetlim
čiže najradšej som medzi seberovnými...
"som radšej v spoločnosti"
no ak by som si mal vybrať, tak prvá možnosť ofc
medzi hlupymi...neviem,myslim ze by sme sa az tolko nelisili ale ak by som tam nejakym zazrakom bola najuspesnesia,citila by som sa blbo lebo by som asi podla nich vyzerala ze sa vytahujem
Mám radšej uzavretejšie skupinky, partia dvoch-troch osôb a myslím, že to vnímam lepšie, keď sú mierne úspešnejší, motivuje ma to...
ale uprimne,nerobim si srandu.
ale inak @2 @8
rozmyslala som ze rozvijem este tu odpoved ale nechcelo sa mi ale ked ta to tak zaujima, a urcite kvoli tomu nezaspis..
celkom ma inac prekvapuje, ze drviva vacsina je radsej v spolocnosti za blbca ale sak birc
mne prekaza, ked sa ludia obhanaju svojim intelektom a postavenim v zmysle nadradovania seba nad ostatnych (a ano prekaza mi to aj ked je to opodstatnene) - ale ak je ten clovek mudrejsi odomna a sprava sa ku mne ako k rovnocennemu tak no prob, rada sa naucim ak je to konstruktivne
a druhu skupinu, hm, s takymi ludmi sa moc nestretavam, proste mi to tak ci tak vychadza na to =
tak na 5 minut by som si vybrala tych horsich odomna
si spoko?
ale neni mi to jednoznacne, nemozem to oznacit
ok, mozno nie je dobre "napadnut" otazku
tak teda otazka je proste taka aka je,
tym padom ale nebudem hlasovat, pretoze by som musel dodat rozsiahle "ale" obsahujuce rozne blabotania a to sa mi nechce
uz som ticho
a vacsina ludi mi spada do oboch kategorii, zavisi len od oblasti v ktorej by mali ne/vynikat...