Mam 13 rokov a vsetky skoro moje spoluziacky maju vysku 150 az vysie a maju aj prsia niektore a ja som strasia jak moja spoluziacka ktora je vysoka a ma prsia a ne len jedna ale este niektore a ja som strasia mam 13 rokov ako som napisala mam 143 vysku d
nesmejte sa jeejj........by ste sa cudivali ako to dievcata prezivaju ze nemaju prsia a ich mladsie spoluziacky uz heeejjj....menej sa apcia chalanom...chalani skusaju omakavaju (aspon tak to bolo u nas) tento problem som mala aj ja a ani teraz nie som nejak extra cickata ...ale ti powiem ze chalani viac behaju za takymii tensimi akoo za melonmii no ale dorasties a musis to nejak pretrpiet
Mne sa lubia male prsia...nemam rad salami...no to je hnus...vies co, este mas len 13 nemaj starosti...v buducnosti budu tvoje kamoski zavidiet tebe, lebo oni budu mat salami....
noo zaujimava tema..moja ja som prezivala to iste,ale vpoho oni narastu nie kazdy sa vyvvyja ravnako ja mam pomaly 19 a no zisli by sa vacsie ale co docarujem si ich..vska vsettci chalani ti poviedia ze take do ruky su naj aj tu to uz zaznelo..tha neboj oni dorastu nemas sa kam ponahlat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
s tým treba rozhodne niečo robiť, ako napríklad najsť si plastickeho chirurga pretože nemať v 13 prsia je vážny problém...