V poslednej dobe, keď hrám tenis alebo celkovo nejaký šport, pri ktorom zo seba vydávam viac energie som stále smädná. Problém je, že na každom zápase úplne strácam silu, keď sa nemôžem viackrát napiť. O pár týždňov bude ďalší dôležitý turnaj a vôbec nevi
@najivna aj to je možné, ale ja som aj v hale, kde je fajn teplota smädná @hopelight no, ja pijem mimo tréningov dosť málo, tak skúsim viac @tasha môže byť fajn...
@hermes vidíš to môže byť tým .. ja som to mala podobne, teraz v pohode vypijem 3,5litra vody denne a zlepšila sa mi kvalita pleti,pokožky aj vlasov... len chodím častejšie na wécko
malo by to byt normalne, ja tiez pijem tak 5l vody denne, no ked sa to objavuje len urcitu poslednu dobu, mala by si ist na diabetologicke / endokrinologicke vysetrenie, pripadne klasicke vysetrenie mocu na hladinu cukru u obvodneho lekara.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale skús žuvačku
skus sa opytat trenera mozno ti poradi
športu zdar
ver mi, pomôže to