Mali ste chuť sa ozvať niekomu resp. obnoviť kontakt z niekým na koho ste sa niekedy takpovediac vybodli, koho ste vyškrtli zo zoznamu svojich priateľov? Nedošlo u vás jednoducho k tomu že vám tá osoba začala chýbať po nejakom čase? Nemali ste nutkanie sa
častokrát...no, buď som nemala kontakt alebo mi to prišlo blbé sa ozývať, keď som ten kontakt ja prerušila... no párkrát som sa ozvala a buď to bolo bez odozvy alebo sme kontakt znovu obnovili, no po čase sa to dodrbalo znovu
Samozrejme sa aj taký kokot našiel, čo mi chýbať začal. Väčšiu chybu, ako obnoviť s ním kontakt som nemohla, a aj keď sme si v čase toho, ako sme sa prestali baviť, občas aj napísali, nemala som sa s ním začať znova baviť. Teraz sa nebavíme už ani trochu, jebjkooooooo.
mne sa to stáva dosť často, lebo ja ľudí len tak spontánne vymazávam zo svojho sveta (proste stačí, že je jeden deň na mňa zlý a na druhý deň už neexistuje no a keď si po roku na nich nejakou nešťastnou náhodou spomeniem, tak mi chýbajú, je mi to ľúto a podobne no keďže je už neskoro, tak to radšej nejako rozchodím..
áno.. aj som nakoniec nabrala odvahu, ozvala sa, ospravedlnila a tak..druhá strana to prijala.. aj sme boli vonku a tak.. ale už to nebolo také ako kedysi.. ľudia sa časom menia.. ale určite sa skús ozvať, až keĎ nad takým niečim uvažuješ, predsa už nemáš čo stratiť
u mna to je vyrovnané.. ja som taká osoba že mna si tiež dosť ludí razantne vymaže zo svojho života..ale aj ja som taká že neznášam pokrytcov, ludí čo ma klamú.. alebo ludí čo su prašivé svine bez svedomia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ano
ano
nie
ano
ano
nie, aj keď sme sa už potoms tretli nebolo to ono, proste som to dojebala.
smutný príbeh.
to by si spravil hlúposť keby si to spravil