Mam jeden problem, s ktorym si uz neviem vobec rady... Viem ze je to moja vina lebo som hlupa, naivna... Pozicala som 50 eur, cloveku, ktoremu som 100% doverovala aj ked som vedela ake hluposti uz narobil... vela krat sme sa hadali ale
no nejde len o vianoce ale kamoska mala narodky a musim jej nejak vratit, to co ona dala mne, nie? nemoze predsa zato, ze ja mam nejaky problem, a na vianoce by som tiez rada potesila par ludi, samozrejme uvedomujem si ze vianoce niesu len o darcekoch...
ja neviem, ci ho udat, neviem ci mi to pomoze, bude to moje slovo proti jeho, ako dokazem ze som mu naozaj nieco pozicala a kolko?
a ako by policia pomohla..akurat by ta vysmiali...50 eur je vela pre teba alebo pre mna, ale na policii to nikoho nebude zaujimat, hlavne ak nemas o tom ziadny doklad..policia nie je idealna....
...v tomto sa tazko hlada vychodisko neviem poradit, jedine ako tak mozne sa mi fakt vidi, ze chod za rodicmi...no na take riesenie by som sa ja isto nedal..
Mne jeden ""kamarat"" uz rok dlzi 5 eur, knihu anglictiny cdcko originalneho windowsu, 5455745 cigariet, a cas ktory som sa ho nacakal, ked sme mali niekam ist a jeho za chvilu sa po troch hodinach zmenilo na nemozem..... nie raz nie dva krat ale minimalne sto krat......
Dalsi uz 3 roky 200 sk
Jeden 700 sk
Asi 30 ludi po mensich sumach 20 ,30 sk.....
A trena podotknut, ze a som si nikdy od nikoho nepozical ani cent....
Je tazke nezanevriet na ludi ked vidim ake su to svine Ale stale naivne dufam ze kazdy taky nie je.....
Riesenie ? Byt skepticka mrcha, ktora sa stara a mysli len na seba.
Lenze tym sa z nas vytrati vsetko to pekne co v sebe mame
chod za nim a rozkop mu gule,ulavi sa ti...taketo typy neznasam,hajzel je len hajzel...skratka ludia msa menia a otacaju chrbtom,dnes uz neexistuje pravy viznam slova priatel...
pripomenulo mi to mojho bývalého... nebudem rozprávať aký to bol kretén, ale holu, čo mal po mne tiež takto okradol... akurát to boli trocha včšie peniaze... tiež mu verila, takže doklad o tom nebol... skúšala tie peniaze od neho dostať možným aj nemožným sposobom- políciou, rodičmi atď, ale aj tak sa jej to nepodarilo....
tak to vyriešila svojsky... spravila mu zo života peklo... všetkým jeho kamarátom a kamarátkam rozposlala hromadný mail o tom, aký je... že klame, vymýšľa si (predtým po tom pátrala, po každom jeho tvrdení čo jej narozprával, že má rakovinu, že chodí tam a tam na VŠ, že chodí do práce atď) nič z toho nebola pravda čo jej narozprával, tak to všetko napísala do toho dlhokánskeho mailu.... no a skončil bez priateľov, nikto mu nikdy nepožičal ani halier atď atď....
takže čo sa týka peňazí, nevyriešiš to, ale možeš to riešiť inak...(hoci ja by som toho nebola schopná, ale budiš)
síce to potom išla riešiť cez políciu, pretože takým štýlom si získala svedkov, ktorých oklamal v minulosti, získala obraz o jeho osobnosti atď, ale tam sa jednalo o iné peniaze...
50eur je na takéto riešenie cez políciu predpokladám- málo...
Príď k nemu domov, na drzovku.. Ak ani to, tak fakt by ho bolo treba asi treba výchovne prefackať.
Nie je to "veľa" ale ani málo. Predpokladám, že nezarábaš, tak ti je každé euro dobré, ja som na tom tak isto, tak si to neviem predstaviť. Ale nenechala by som to len tak. Alebo skús jeho rodičov..
presne toto aj mne sa stalo..ale až na to že som požičala 2€ kamošovi voľakedy môjho chalana..a dodnes ich nemám..akože tiež potrebujem,mne stačí aj 1€.. ale ako..ponaučila som sa aspoň..NIKDY nikomu nepožičať..aj keď je neviem aký kamoš!!
Ja by som ho na tvojom mieste dala zbiť... Ale pred tým by som mu poslala varovnú správu, že pokiaľ ti do 24 hod nevráti dvojnásobok tak že ho čaká milé stretnutie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kazdopadne udaj ho na policiu..co ine ti zostava?
Ale nie je to ešte zlé, keď mi bude horieť pod zadkom nejako ich zoženiem. Snáď
ja neviem, ci ho udat, neviem ci mi to pomoze, bude to moje slovo proti jeho, ako dokazem ze som mu naozaj nieco pozicala a kolko?
...v tomto sa tazko hlada vychodisko neviem poradit, jedine ako tak mozne sa mi fakt vidi, ze chod za rodicmi...no na take riesenie by som sa ja isto nedal..
šiel by som skôr za rodičmi, neviem ale akí sú. možno že tí Ťa pošlú tiež kadeľahšie.
Ja som často rovnako naivný ako ty, tiež veľa odpúšťam každému všetko požičiam aj keď viem že spätná väzba nebude žiadna
Riešim to tak že po prvom sklamaní si toho človeka jjednoducho nepripúšťam k sebe, som mimo kontakt :p
Bohužiaľ niekedy sa človek odsunúť za roh jednoducho nedá
Dalsi uz 3 roky 200 sk
Jeden 700 sk
Asi 30 ludi po mensich sumach 20 ,30 sk.....
A trena podotknut, ze a som si nikdy od nikoho nepozical ani cent....
Je tazke nezanevriet na ludi ked vidim ake su to svine Ale stale naivne dufam ze kazdy taky nie je.....
Riesenie ? Byt skepticka mrcha, ktora sa stara a mysli len na seba.
Lenze tym sa z nas vytrati vsetko to pekne co v sebe mame
tak to vyriešila svojsky... spravila mu zo života peklo... všetkým jeho kamarátom a kamarátkam rozposlala hromadný mail o tom, aký je... že klame, vymýšľa si (predtým po tom pátrala, po každom jeho tvrdení čo jej narozprával, že má rakovinu, že chodí tam a tam na VŠ, že chodí do práce atď) nič z toho nebola pravda čo jej narozprával, tak to všetko napísala do toho dlhokánskeho mailu.... no a skončil bez priateľov, nikto mu nikdy nepožičal ani halier atď atď....
takže čo sa týka peňazí, nevyriešiš to, ale možeš to riešiť inak...(hoci ja by som toho nebola schopná, ale budiš)
síce to potom išla riešiť cez políciu, pretože takým štýlom si získala svedkov, ktorých oklamal v minulosti, získala obraz o jeho osobnosti atď, ale tam sa jednalo o iné peniaze...
50eur je na takéto riešenie cez políciu predpokladám- málo...
Zober mu telefon s nabijackou, alebo zlato, al. nieco podobne a praskni mu to do zalozne. Ale tak aby nezistil, kde
Nie je to "veľa" ale ani málo. Predpokladám, že nezarábaš, tak ti je každé euro dobré, ja som na tom tak isto, tak si to neviem predstaviť. Ale nenechala by som to len tak. Alebo skús jeho rodičov..