Mam jeden problem vzdy ked idem s niekym koho poznam ale ne velmi dobre alebo aj s mojimi spoluziakmi do skoly neviem o com sa mam s nimi rozpravat som uplne ticho aj ked idem s mojou najlepsou kamoskou po meste sa uplne fajn s nou rozpravam no ked stretn
no ja som zasa az moc ukecana ale ked chces poradit tak ti nezostava asi nic ine len sa nejako zapojit..ako ze nemas o com,vzdy je o niecom..ja neviem staci ked povies napr..na nejaku temu o ktotrej sa bavia svoj nazor..treba sa prekonat a zacat komunikovat..alebo si trochu hrkni chlastu a uvidis jaka budes vyrecna ale inak sa netreba bat..
Poznam velmi podobne sa spravam aj ja... neni to o strachu, proste ak cloveka nepoznam nemam si velmi s nim co povedat, ale to si nemam povedat ani s plno ludmi co poznam...
Aj ja som bola taka. Vlastne doteraz sa pomerne tazko zoznamujem. U mna je to sposobene aj tym ze strasne malo doverujem ludom. Mne tiez vravievali inak ze som ticha a ked som sa spytala mojej kamaratky, ci si to o mne mysli, tak sa zasmiala ze absolutne nie. Ale s nou som bola fakt ukecana Proste ja potrebujem velmi vela casu na to, aby som cloveka spoznala a az potom sa uplne uvolnim, otvorim, zacnem mu doverovat... Ale ako vravim, teraz je to uz ovela lepsie
Zoznamovat sa nemam problem Viem komunikovat aj s normalnymi ludmi, ale onicom. Taka debata ako ked povies na ulici niekomu ahoj iba preto, ze sa poznate.
No normalni ludia ma davno prestali bavit, ze tak. Nasilu hovorit sa neznazim
6. No spoznavam novych ludi tak, ze bud zo skoly alebo proste, ked idem von s kamosmi, tak nejaky z nich so sebou vezme jeho kamosa a niekedy si clovek porozumie.... A este cez net, ale teraz uz velmi nie...
no tak ja skor opak..som nikdy nemala taky problem...ja stale daco kvakam
ale napr. jedna kamoska ona je pravdepodobne taka ako ty..ked je s nami..co nas pozna tak kecame uplne stale a potom kazdy si o nej mysli ze je ticha ale ona iba na vonok a potom kazdy prekvapeny ze taka neni..takze asi tak
a o 5 rokov budes robit konzultanta dakej firmy. ... ja som bol tiez taky. Ked idem s kamoskou sa s nou bavim normalne ked ma frajera pris ebe alebo ide este daky spoluziak sa nami tak vacsinous som ticho ... ale kaslem na to. Ja sa viem bavit zasa o vsetkom. takze si myslim, ze v mojej pritomnosti by si musela len a len kecat. ja by som ta s toho dostal .... zalezi totiz dost aj od spolocnosti v ktorej si. ci ta nutia alebo to nechavaju na teba.
čo ja viem ja kecám podľa nálady... keď mi je blbo tak som tiež ticho, aj keď tiež ide o to s kým som keď som s najkamoškou, rozprávame sa úplne aj o blbostiach a neni chvíľa ticha akurát keď sa naštve, ale do toho kecám aj tak ja aj keď sama, ale predsa neviem byť ticho. Ale keď som s ľudmi, ktorých nemusím, tak toho veľa nepoviem, možno sem-tam pár viet a tým to končí a pri zoznamovaní to je asi také že ... keď sa idem stretnúť s niekým z netu, tak si s ním musím rozumieť a musí byť aj tá druhá osoba trocha výrečnejšia, inak ma po chvíli asi aj chuť na monológ prejde a to je už trápne
A zamyslela si sa niekedy nad tým, že to možno nie ty si tichá, len ostatní rozprávajú priveľa? Ak máš hovoriť len preto, aby nebolo ticho, hoci necítiš potrebu rozprávať, tak radšej nehocor nič.
aj ja sa niekedy stretavam s ludmi s ktomi si pripadam hlupo.vecinou sa opitam kam ide co robi, ako sa ma a ked je najhorsie tak o pocasi.Ale dobre temi su ties hudba sport ale nikoho sa nemozes len tak od veci opitat co pocuva na tomto probleme musim este popracovat
Ja radšej počúvam než hovorím, ale inak fungujem asi tak ako ty... pri niektorých ľuďoch rozprávam viac než je zdravé a niekedy, najmä vo väčšej spoločnosti som proste ticho a len počúvam...
A jeden kamarát mi tvrdí že rozprávam viac než on a druhý sa na mňa práve naopak stále sťažuje že takmer vôbec nerozprávam...
Toho sa nezbavíme, treba sa s tým vyrovnať, a plne súhlasím s 20. A medzi dvoma introvertmi môže vzniknú oveľa lepšie priateľstvo ako medzi členmi nejakej hulákajúcej party.
ja som presne taká istá , s ludmi , ktorých dobre poznám som strašný blázon ... zasmejem sa , poviem vtip, trepnem blbosť, nevadí mi to, či sa budú smiať alebo nie, .. či to bude mať zmysel alebo nie ... ale ked som s ludmi s ktorými sa až tak velmi nepoznám .. tak neviem , ja sa hanbím , nič nepoviem..., proste asi čakám len na to kým sa niekto prihovorí mne.. :/ .. ale hádam ma to časom opustí aa budem sa vedeť prihovoriť sama, a nebduem sa tak hanbiť
ja som natom podobne mam okruh kamaratiek s ktorymi sa krasne doplname ...ale napr. velmi ma trapi ze ked ideme s priatelovymi kamaratmi von a ich dost hodne tak som taka ticha. A to uz ich poznam skoro rok lenze mi nesadli proste mi nerozumeju a ja nerozumiem az tak im ..ticho pri niektorych ludoch moze byt sposobene aj zlou skusenostou napr. ze uz si sa aj odvazila nieco si im o sebe povedala a oni na to mlcali alebo len kivli hlavou akoby ta nepocuvali ..a ludia co nevedia ocenit tvoje slova na takych si mam minat svoju energiu ? ..ale vacsinou si rozumiem s vtipnymi a komunikativnymi ludmi ...lebo dvaja ukecany nieje tiez moc dobre a dvaja tichy uz vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No normalni ludia ma davno prestali bavit, ze tak. Nasilu hovorit sa neznazim
A s Bressom by som urcite mal o com hovorit
A suhlasim s adom
ale napr. jedna kamoska ona je pravdepodobne taka ako ty..ked je s nami..co nas pozna tak kecame uplne stale a potom kazdy si o nej mysli ze je ticha ale ona iba na vonok a potom kazdy prekvapeny ze taka neni..takze asi tak
Niekedy mi to vadí a chcela by som sa zmeniť a niekedy keď sa tak poobzerám okolo seba som rada, že som taká.
Otvárať si "papuľu" vie takmer každý, ale málokto dokáže skutočne počúvať.
Jednoducho si s niektorými ľuďmi nemám čo povedať, tak načo zbytočne strácať čas nezmyselnými rečami?
Ja by som sa na tvojom mieste asi nemenila...
Ale este trosku spat. Na druhej strane je niekedy bezvyznamny pokec prijemny. U mna tak raz za 3-4 tyzdne
Ak kamos Anglican hovori, ze ak sa v Blave stretnu Anlicania, tak citujem: Sometimes is quite good to talk about silly things without thinking.
A jeden kamarát mi tvrdí že rozprávam viac než on a druhý sa na mňa práve naopak stále sťažuje že takmer vôbec nerozprávam...