Slováci si myslia že parlament môže za ich život
Máš na piču výplatu tak ideš protestovať aby Smer vystriedala SaS
Potom zistíš že sa nič nezmenilo tak budeš pičovať nech SaS vystrieda Sme Rodina
Potom si uvedomíš že si na smrtelnej posteli a nič si nevybudoval lebo ai obviňoval ostatných že môžu za nešťastie v tvojom živote
@vsakpredsajaa Neuveríš, ale pokial reálny rast miezd zaostáva za produktivitou, a systém je nastavený tak zvrhlo, že zlaté padáky dostávajú aj menežéri a riaditelia čo veľa neodrobili a dodrbali čo sa dalo, tak áno, vláda môže za zlú situáciu, v ktorej ľudia sú. No ale ak nesúhlasíš, chod povedať zdravotným sestrám, že síce makáte jak šroby, na smeny, dvanástky a neviem čo všetko, ale zato že sa to nikam nevyvíja a stagnuje, zato vláda nemôže, to je vaša neschopnosť.
@riddler myslíš si že ľudia čo chodia do práce opitý (v tom fóre si sa priznal aj ty) si zaslúžia mzdy ako Nemci? Robil si niekedy v Nemecku? Videl si ako oni makajú?
Je to len o ľuďoch
@riddler keď som chodil ešte zo školy na prax tak som mal možnosť pracovat v slovenských kolektívoch a ja som videl len zajebávanie sa, porušovanie pravidiel, ťukanie do mobilov , z 8 hodin sa reálne pracovalo 2 hodiny aj to na 60%
Taktiež som videl ako pracujú naši páni profesori čo sa ani neunúvajú prísť na hodinu (učitelia sú tiež jedna skupinka čo vyplakávala že má nízke mzdy že?)
Keď som robil v Nemecku tak to bol úplne iný svet, ľudia fakt makali, robili aj to čo nebolo povinné, nezajebávali sa 6 z 8 hodín a neporušovali pravidlá
Môj názor je že všetko so všetkým súvisí a Slováci sú tam kde sú nie kvôli pár desiatkam ľuďom hore ale kvôli sebe samým, kvôli 5,5 mega ľuďom čo podávajú taký výkon ako 1 milión Nemcov či Švédov
@vsakpredsajaa čo to trepeš ľudia idú k voľbám raz za 4 roky, dovtedy žijú, budujú pracujú a poháňajú tú super ekonomiku ktorú máme. A keď si nedokáže väčšina zabezpečiť dostatočne obstojný život poctivou prácou a takí občania bez práce dostávajú prídavky takmer vo výške platu bežného človeka, tak rozhodne je na vine vláda. A keď si nedokážeš pomaly nič kúpiť za výplatu, a nie to si sám zaobstarať bývanie, tak je na vine vláda, pretože ona nastavuje systém toho, ako a čo si ľudia za svoje platy môžu dovoliť.
@7 A to žeby sa niekde pracovalo reálne len dve hodiny, to som teda nevidel, alebo žeby profesori nechodili na hodiny. Hlavne v pásovej výrobe si nedáš pauzu ani na minútku, neviem ako by sa tam ľudia mohli flákať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Máš na piču výplatu tak ideš protestovať aby Smer vystriedala SaS
Potom zistíš že sa nič nezmenilo tak budeš pičovať nech SaS vystrieda Sme Rodina
Potom si uvedomíš že si na smrtelnej posteli a nič si nevybudoval lebo ai obviňoval ostatných že môžu za nešťastie v tvojom živote
Je to len o ľuďoch
Taktiež som videl ako pracujú naši páni profesori čo sa ani neunúvajú prísť na hodinu (učitelia sú tiež jedna skupinka čo vyplakávala že má nízke mzdy že?)
Keď som robil v Nemecku tak to bol úplne iný svet, ľudia fakt makali, robili aj to čo nebolo povinné, nezajebávali sa 6 z 8 hodín a neporušovali pravidlá
Môj názor je že všetko so všetkým súvisí a Slováci sú tam kde sú nie kvôli pár desiatkam ľuďom hore ale kvôli sebe samým, kvôli 5,5 mega ľuďom čo podávajú taký výkon ako 1 milión Nemcov či Švédov