Prosím Vás, poraďte mi čo mám robiť. Je jedna, nazvime ju štetka. Takže tá štetka stále balí môjho frajera. Už som jej aj písala nech mu dá pokoj. Ale nedala mu pokoj. Aj on jej napísal, že nech mu dá pokoj, nech si ho vymaže z priateľov, aj číslo nech si
@otvoreneokno ale tak bojím sa, že sa jej nakoniec podarí to, o čo jej ide.. alebo že ju to neprestane baviť.. veď keby si ju poznala.. to je taká ku**a...
určite napísať jej niečo typu: ahoj, som jeho frajerka, daj mu pokoj ... nezaberie...aj on jej to može písať kolko chce...ked je niekto sprostý tak mu niet pomoci a bude vás otravovať až kým riadne nespadne na hubu... a pomôcť? neviem, či existuje pomoc ale ja by som ju jednoducho ignorovala....
Sprav 3kroky dozadu stan si na jednu nohu a zacni skákat a hovor kolo kolo mlinksé rozmklatitm ti hubu , potom sa daj na 4 a zacni sa predklánat ako keby si sa modlila a hovor "ty krava sprostá ty krava sprostá zabijem ta zabijem ta"
@2 skôr platí, že čím viac človek otravuje, tým má šance menšie hlavne, keď je to takáto osoba
a podľa mňa nerobte nič. a vlastne aj tak nič nezmôžete, okrem fyzického násilia, tak čo. (a on nech jej nepíše vôbec. aj negatívna odpoveď je odpoveď.) alebo si z toho spravte zábavu
u chalana dosiahnes jedine, ze ta posle do prdele, ze ziarlis a nakoniec budes ta najhorsia skor ignorovat. on si s tym poradi, je to jeho vec. a ty si len pripises bod za to, ze sa nad takymi vecami povznesies a nerobis sceny
tá holka je určite voláke decko sprosté...také nepoučíš a neodbyješ nijakým spôsobom, len si musí nájsť nový objekt..alebo to možno robí len kvôli tebe, aby ťa nasrala..kto vie..ale najlepšia je ignorácia..to by nikoho dlho nebavilo..
s @19 suhlasim, aj negativna odpoved je odpoved..tak on nech ju ignoruje, a ked uz nic tak nech ju posle kade lahsie..a to som pouzila velmi mierny vyraz na to ..ked to nevie pochopit po dobrom tak po zlom..ja som tiez toto mala s niektorymi holkami a bud pomohol moj zabijacky pohlad alebo potom pekne hnusna sprava
Myslím si,že ak tvoj frajer na ňu kašle tiež a chce aby mu dala pokoj, tak sa nemáš čoho báť, pretože ju to raz prestane baviť ak uvidí,že aj on na ňu kašle Toť vše
Ty to ťažko vyriešiš , hlúpej hlave nepomôžeš ... možno má potrebu ti robiť naprotiveň ... či aj jemu viem aké to je ... je ťažké si to nevšímať , ale ignorovať ju by najviac zabralo ! a bude klud ... a pokial ťa tvoj priatľ miluje nemáš sa čoho báť prepáč za oneskorený príspevok ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a neviem, akú radu by si chcela počuť?
Bude si mysliet že si psycho tak ho radsej nechá
ale inak asi s tym nic nenarobis..ju to prestane bavit ked tvoj mily bude statocne odolavat..
a podľa mňa nerobte nič. a vlastne aj tak nič nezmôžete, okrem fyzického násilia, tak čo. (a on nech jej nepíše vôbec. aj negatívna odpoveď je odpoveď.) alebo si z toho spravte zábavu
ale rovnako aj vyvolava byvala mojmu priatelovi a mna to serie
u chalana dosiahnes jedine, ze ta posle do prdele, ze ziarlis a nakoniec budes ta najhorsia skor ignorovat. on si s tym poradi, je to jeho vec. a ty si len pripises bod za to, ze sa nad takymi vecami povznesies a nerobis sceny
zrovna si napísala príspevok deň predtým ako sme sa rozišli.. a dôvodom bola ona.